Kerio Nasıl Crackleniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    arkadaşlar kerio firewall 4,2,3 var cracki de var kaplanlı filan olan ama nasıl crackleniyor oolmadı cracki yada ben yanlış yapıyorum

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    alıosun crack dosyasını, kerio'nun .exe uzantılı dosyasının yanına koyuyosun, seçiyosun kerionun versionunu, crack diosun, bitiyo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    kozan daha düzgün anlatsana nerdeymiş .exe uzantlı dosyası program files ın içindekindenmi bahsediyor

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    hee nereye kurduysan işte kerio'yu. kpf4ss.exe mi neydi adı da oraya koycan. Muhtemelen "C:\Program Files\Kerio\Personal Firewall 4" içindedir zaten :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    sağol kozan bu sefer becercez cracki herhalde

Toplam Hit: 867 Toplam Mesaj: 5