Kernel32.Dll Dinamik Bağlantı Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ThunkConnect32 yordam giriş noktası, KERNEL32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.

şeklinde bir hata alıyorum.system32 deki kernel32 i silemiyorum yönetici hesabında olmama rağmen,güvenli moddada denedim.ama silinmiyor ki yerine yensini koysam.

Bu sorunu nasıl halledebilirim.

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. 

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Live cd ile aç pc yi temiz kernel32.dll dosyasını kopyala tabi önce o dosyanın da yedeğini almayı ihmal etme,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kernel32.dll çekirdek dosya olduğu için üzeirnde işlem yapamıyorum yerine dosya kopyapalı değiştir diyemiyorum

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Live cd ile aç dedik ya gardaş, windows live cd bulamıyorsan linux live cdlere bak, live usb de olabilir,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 3449 Toplam Mesaj: 4