Kernel32.Dll Hatası
-
C++ da yaptığım programı derlemek için çalıştırdığımda aşağıdaki hatayı veriyor (windows XP; pentium 4; 512 MB ram)
Loaded 'C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL', no matching symbolic information found.
The thread 0xFFFB91A7 has exited with code 0 (0x0).
The program 'C:\Windows\Desktop\Debug\Cpp1.exe' has exited with code 0 (0x0).
en basitinden
#include
int main (){
cout<<""hello world";
return 0;
}
programında dahi aynı hatayı vermekte
XP işletim sistemi ile ilgili bir hata sanıyordum başlarda o yüzden eski kasaya 98 yüklettim
ve programı birde orada derleyince aynı hata ile karşılaştım derleyici için microsoft visual studio
kullanıyorum. derleme esnasında mc dos üzerinden deneme yapacağı sırada mc dos çalışmıyor ve
direk kernal32.dll hayası vermekte Dev C++ derleyicisi yükledim bu derleyicide ise benzer hata ile karşılaştım
hata tam olarak nedir nasıl giderebilirim
optik fare ve klavyenin bu system32.dll dosyasını çalışmasını etkileyebilme ihtimali varmıdır.
çünkü eski kasayı kullanırken optik fare ve klavyeyi yeni kasadan eskiye taktım bu klavye fare fikri saçma gelebilir
ama 3 yıl önce yukarıdaki program eski fare eski klavyede rahat bir şekilde çalışırdı -
Kullandığın Bilgisayarın Tarihi ile ilgili olmasın, Programcılıktan anlamam ama Tarih bilgiside Programların çalışmasını etkileyebiliyor.
-
daha geniş yardım edebilecek mürid var mı ?
-
#include
int main (){
cout<<""hello world";
return 0;
}
dır demişsin.Arkadaşım c++ ye c yi öğrenmeden geçmen yalnış olmuş.Bence ilk C ye bir göz at döngüleri felan gör mantığı anla kısaca,Zaten C++, Cnin geliştirilmiş şeklidir.C++ ın özüdür.Hemen C ye başla umudunu yitirme :).Başlık yazılarını dikkatli oku ve en çok değişkenlere kafa patlat.2-3 saat içinde anlamadıysan.git oyalan sonra yine uğraş.21 -30 günde dili kaparsın.Ayrıca bu rogramda kafan karışmasın diye ayrıntılara girmeden olması gereken kodları yazıyorum farkını görür anlarsın.#include <iostream>
using namespace std;
int main ()
{
cout << "Merhaba Dünya" << endl;
cin.get();
return 0;
} -
#include
int main (){
cout<<""hello world";
return 0;
}bu kodlar çok fazla hata verir çünkü öncü dosyaları kullanmamışsın, kütüphane dosyalarını kullanmamışsın başka açıklayan var mı bakmadım ama
#include<iostream> //bu cin, cout, endl için
using namespace std; // bu da cin ve cout un başına gelmesi gereken ::std şeklindeki ifadenin ortadan kaldırılması yani kullanım kolaylığı açısından
yani bu ikisini kullanmazsan derleyici cin cout endl yi tanıyamayacaktır dolayısıyla çok fazla hata verecektir...