Kesinlikle Olasılık Ve İstatistik Dersini Yaz Okulunda Almam Gerekiyor!
-
Tam bir iş başvurusu onaylandı derken bir dersim ACAYİPPP bir sıkıntı oldu...
Yaz okulunda öncelik İstanbul olmak üzere olasılık ve istatistik dersini almam gerekiyor.
Her bir üniversitenin fakültelerini bir bir araştırsamda net sonuca vasıl olasmadım.
Acilen ACTS si veya ECTS si 6 olan bir olasılık ve istatistik dersi bulmam gerek.!!
Ne yazıkki İtü ve Marmara da şansımı kaybetmişim. Süreler dolmuş Geri kalan üniversitelerde Yıldız Teknikte Matematik bölümünde,
var ama 4 kredi. Bu konu çok çok önemli. Diyelim istanbul olmadı Türkiyenin herhangi bir yerinde devlet veya özel üniversitesinde bu dersi açan bir yer gerek.
Gerekirse stajımdan vazgeçeceğim ama bu dersi almak zorundayım.
Lütfen bir yardım...
-
hocam dokuz eylüle bir bak istersen daha yaz okulu başlamadı kayıtlarıda aynı şekilde
-
DaSpOnGe bunu yazdı
hocam dokuz eylüle bir bak istersen daha yaz okulu başlamadı kayıtlarıda aynı şekilde
egedeyim 9 eylüle vermiyorlar denklik...
-
DaSpOnGe bunu yazdı
esk. osmangazide açılmıyor. benim bildiğim bunlar.9 eylül bilgisayar müh. yaz okulu.9 Temmuz kayıtlar10-11 Temmuz ders seçimi14 Temmuz ders başlangıcı29 Ağustos derslerin son günü25-29 Ağustos FinallerAçılan derslerCME 3001 -DATABASE MANAGEMENT SYSTEMSCME 1001 Algorithms And Programming ICME 2006 Computer ArchitectureCME 2002 Data OrganizationCME 3005 OPERATING SYSTEMSCME 1002 Algorıthms and ProgrammingCME 3003 SOFTWARE ENGINEERINGCME 2003 LOGIC DESIGN -
buna bir bak hocam.
https://obs.sdu.edu.tr/Birimler/YazOkulu.aspx
KODU DERSİN ADI AKTS SINIFI DÖNEMİ DETAY 7. MAT207 Olasılık ve istatistik I 6 2 1 DETAY 8. MAT208 Olasılık ve İstatistik II 6 2 2 fen edebiyat fak./ mat. bölümü/2. sınıf dersleri
*
YAZOKULU ÖĞRENCİ BAŞVURU KAYDI SAAT=10:00'da başlayacaktır.
Cum, 27.Haz.2014
YAZOKULU SDÜ ve MİSAFİR ÖĞRENCİ KAYDI SAAT=10:00'da BAŞLAYACAKTIR*
YAZ OKULU MİSAFİR ÖĞRENCİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ
r10aldinho tarafından 27/Haz/14 16:34 tarihinde düzenlenmiştir