Keylog - Trojan Hakkında
-
Arkadaşlar bu nette dolaşan keylogger trojan vs virüsler bir pc'ye attığımızda o pc'nin o anki açık olan kullanıcısını mı yoksa pc'deki tüm kullanıcıların bilgisinimi rapor eder. Ben daha önceden prorat'ın bir versiyonunu kullanmıştım. Bulunduğum pc'de yaklaşık 3-4 oturum vardı. Fakat sadece benim oturumumdaki bilgiler rapor geldi.
-
şimdiye kadar açılmış hesaları eğer cokiieler silinmediyse alır..
ie den ftp ye girmişse silinse bile alıyor yediğim için biliyorum :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------şimdiye kadar açılmış hesaları eğer cokiieler silinmediyse alır..
-----------------------------Hocam çünki zamanında A-B-C-D diye (isimler sallama) 4 hesabım vardı. Ben A kullanıcısıydım. Bilerek keylogu kendime attım açtım deneme amaçlı. Diğer B-C-D kullanıcılarının hesaplarındaki hiçbir bilgi gelmedi bana. Sadece benim hesabımdaki tüm msn şifre- konusma geçmişi. netle ilgili bazı şeyler geldi.
-
registry de local_machine ye atıyorsa kendini her kullanıcı oturum açtıktan sonra çalışır.
senin denediğin logger sanırım başka bir metod kullanmış startup için -
hackinger bunu yazdı:
-----------------------------
registry de local_machine ye atıyorsa kendini her kullanıcı oturum açtıktan sonra çalışır.
senin denediğin logger sanırım başka bir metod kullanmış startup için
-----------------------------Proagent ve Prorat kullanmıştım. 3 yıl önceki versiyonuydu. 3 yıldır hiçbirşeyle uğraşmıyorum
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------şimdiye kadar açılmış hesaları eğer cokiieler silinmediyse alır..
-----------------------------Hocam çünki zamanında A-B-C-D diye (isimler sallama) 4 hesabım vardı. Ben A kullanıcısıydım. Bilerek keylogu kendime attım açtım deneme amaçlı. Diğer B-C-D kullanıcılarının hesaplarındaki hiçbir bilgi gelmedi bana. Sadece benim hesabımdaki tüm msn şifre- konusma geçmişi. netle ilgili bazı şeyler geldi.
bak şimdi trojenler değişik yazım amaçları vardır kimi anlık mail olarak tüm kayıt edilen ön bellekte saklanan şifreleri gönderir kimi sonradan yazılmalarıkeyloggerlarda sonrakileri gönderir ama tabi yazım amacına göre değişir hepsi öyledir diyemeyiz.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
bak şimdi trojenler değişik yazım amaçları vardır kimi anlık mail olarak tüm kayıt edilen ön bellekte saklanan şifreleri gönderir kimi sonradan yazılmalarıkeyloggerlarda sonrakileri gönderir ama tabi yazım amacına göre değişir hepsi öyledir diyemeyiz.
-----------------------------Peki hocam tüm pc'deki kayıtları göndericek. Anti virüslere yakalanmıcak demiyorum çünki öyle veya böyle yakalanıyor. Sağlam bir tavsiyen varmıdır ?
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------Peki hocam tüm pc'deki kayıtları göndericek. Anti virüslere yakalanmıcak demiyorum çünki öyle veya böyle yakalanıyor. Sağlam bir tavsiyen varmıdır ?
bi ara turkojan kullandım bir çok program var piyasada çoğu zararlı çıktı yani adam içine trojen gömmüş aynı zamanda senin şifreleride alıyor.. -
turkojan kullanıyorum karsı pc de 3 kullanıcı var ne yazarlarsa bana geliyor boyle bi sorun yok yani ama karsı pc 2 gün bağlanmadımmı bağlantı gidiyor bir daha o pc bağlanamıyorum?tekrar server yedirmem gerekiyor.