Keylog Kullanımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragomilow
    dragomilow's avatar
    Erkek
    slm. ertanın verdiği keylogu yükledim.fakat nasıl kullanılacağını bilmiorum.örneğin biz karşıya yollarken hangi dosyayı yollicaz??veya yedirtmek için başka bişeyin içine nasıl gizlicez.yardımcı olursanız sevinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    ben mi verdim??
    Hangi program,ismini söyler misin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragomilow
    dragomilow's avatar
    Erkek
    bu hoja yeni başlayanlarda sağlam keylog diye bi link var orda buldum http://members.lycos.co.uk/elnesrelmasry/programs/SC-KeyLog2.exe. anlatsana nasıl kullanacaz bunu??
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Burda arkadaş anlatmış ama resimler maalesef görülmüyor,idare et,eğer takıldığın yer olursa sorarsın yine

http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=29

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragomilow
    dragomilow's avatar
    Erkek
    orda sadece kurulumunu anlatıyor nasıl kullanılcağı hakkında hemen hemen hiç bilgi yoq.
    yukarda da söledim keylog un hangi dosyasını karşıya yedirmek için kullanacaz ve bu dosyayı nasıl gizlicez nasıl oluşturacaz??
    biraz fazla oldu sanki ama kurcaladım ama kayda değer bişi bulamadım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    bak şimdi arkadaşım,öncelikle ben bu tarz programlar kullanmam.Sonra bu programı çoğu antivirus tanıyor o yüzden yakalanma riski yüksektir.Programın ayarlarını yapacaksın,smtp adresi,mail adresi,kaç saat-dk-günde bir mail geleceği bir kaç özellik falan sonra create server gibi birşey olması gerek onunla oluşturacaksın,o kadar zor birşey değil yani,o oluşturduğunu da karşı tarada göndereceksin.Karşı taraf onu çalıştırır çalıştırmaz başlangıca yazacak program kendini ve senin belirlediğin mail adresine,belirlediğin saatte kişinin yazdığı yazıları,mause ile tıkladığı pencerelerin ismini falan gönderecek,bu kadar basit

Toplam Hit: 1360 Toplam Mesaj: 6