Keylogger ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    ya bu keylogger prog. neye göre kayıt yapıo yani sürelimi 5 dkkada bi falan yoksa klasörüne göremi ben tam çözemddim işin açığı bilgisi olan arkadaşlar bi bakabilirse ii olur.. sistemi nasıl çalışıo???

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    dostum boşver keylogger felan reklam kokan hareketler bunlşar sen turkojan indir :D adama onu yuttur keyloggerıda var içinda online off line :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    keylogger lar herhangı bir şarta göre kayıt yapmıyor sen sadece kayıt et dediktensonra o program sen stop a basıncaya kadar devam eder.... bunun belli bir sınırı yok.. kayıt ettiklerinini de genellikle program içinden okuyorsun ve ayrıca belli saat aralıklarında mail adrsine gelmesini saglayabiliyorsun..
    mantık aslında basit klavyeden neyaparsa yapsın kayıt et bunu bir yere yaz su saatte bana gönder.. bukadar program istiyorsan
    sitede buna benzer program arşivinde var oraya bak genel bilgiyi bulacaksın zaten
    a.s
    bilgi bankasınabakabilirsin ayrıntılı yazıyor...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    programmı yazacan yoksa alper ayrıca reklamı yapan sensin arkadaş pro felan istememiş demişki sistemi nasıl çalışıyor die dikkatli oku öle cevap ver
    keylogerlerin dk sistemi sen o dk içinde ne yaptınsa hafızasına alır örnegin senin ekranı kaydetme olayın gibi o klavyenin tuş kombinasyonunu hafızaya alıyor bu sayede beş dk 10dk herneyse dk arasında hafızasında tutugu için email olarak atıyor ama sanal olarak kullandıgın klavyeden ne işlem yaptıgın görülmüyor

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    işte kardeş kalvyeden yapılan her işlemi kaydetmiyor mesela not defterine falan bişeler yazdım onları katydetmemiş ama bende şifreli bi notdefteri var dı onu açarken şifresini falan kaydetmiş kafamı karıştıran nokta buydu hocam..

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast
    suiQast's avatar
    Erkek
    tahribatta verilmiş süper bir keyloger vardı. ara bak bulursun kullanımı basit bir programı

Dınya guleke, bêhn bıke û bıde hevalê xwe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    programdan kaynaklanan bişey olabilir o normalde klavye kombinasyonun tamamını bide bilgisayara kayıtlı olan şifreleri alıyor senin keylogerin arızalı;:P

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mahir
    mahir's avatar
    Erkek
    Ya herkes cevap yazdı ama bi admin yardım etse iş hal olacak
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    helal olsun mahir :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 2587 Toplam Mesaj: 9