Keylogger ?
-
ya bu keylogger prog. neye göre kayıt yapıo yani sürelimi 5 dkkada bi falan yoksa klasörüne göremi ben tam çözemddim işin açığı bilgisi olan arkadaşlar bi bakabilirse ii olur.. sistemi nasıl çalışıo???
-
dostum boşver keylogger felan reklam kokan hareketler bunlşar sen turkojan indir :D adama onu yuttur keyloggerıda var içinda online off line :D
-
keylogger lar herhangı bir şarta göre kayıt yapmıyor sen sadece kayıt et dediktensonra o program sen stop a basıncaya kadar devam eder.... bunun belli bir sınırı yok.. kayıt ettiklerinini de genellikle program içinden okuyorsun ve ayrıca belli saat aralıklarında mail adrsine gelmesini saglayabiliyorsun..
mantık aslında basit klavyeden neyaparsa yapsın kayıt et bunu bir yere yaz su saatte bana gönder.. bukadar program istiyorsan
sitede buna benzer program arşivinde var oraya bak genel bilgiyi bulacaksın zaten
a.s
bilgi bankasınabakabilirsin ayrıntılı yazıyor... -
programmı yazacan yoksa alper ayrıca reklamı yapan sensin arkadaş pro felan istememiş demişki sistemi nasıl çalışıyor die dikkatli oku öle cevap ver
keylogerlerin dk sistemi sen o dk içinde ne yaptınsa hafızasına alır örnegin senin ekranı kaydetme olayın gibi o klavyenin tuş kombinasyonunu hafızaya alıyor bu sayede beş dk 10dk herneyse dk arasında hafızasında tutugu için email olarak atıyor ama sanal olarak kullandıgın klavyeden ne işlem yaptıgın görülmüyor -
işte kardeş kalvyeden yapılan her işlemi kaydetmiyor mesela not defterine falan bişeler yazdım onları katydetmemiş ama bende şifreli bi notdefteri var dı onu açarken şifresini falan kaydetmiş kafamı karıştıran nokta buydu hocam..
-
tahribatta verilmiş süper bir keyloger vardı. ara bak bulursun kullanımı basit bir programı
-
programdan kaynaklanan bişey olabilir o normalde klavye kombinasyonun tamamını bide bilgisayara kayıtlı olan şifreleri alıyor senin keylogerin arızalı;:P
-
Ya herkes cevap yazdı ama bi admin yardım etse iş hal olacak
-
helal olsun mahir :)
Toplam Hit: 2587 Toplam Mesaj: 9