Keylogger

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bynastasya
    bynastasya's avatar
    Erkek

keylogger kullanmak istiyorum ama indirdiğimde o programın başkasına ait olmadığını nerden bilebilirim

BY NASTASYA 66
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    mobildeyim link veremyrm. Profilimden açtğm konulardan backdoor analizi isimli konudaki videoyu izle. Bi sorun kalmaz heralde.bide virüsün bağlantısını görme konusuna bak. Kolay gelsin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam güvenilir yerlerden indiriceksin programı gidipte googleye keylogger yazıp açılan forumlarda %100 hack keyloggerla felan diye başlıklardaki keyloggerları indirirsen sende keylogger veya başka bir server yemiş olursun ona göre dikkat li bi şekilde sağlam bir forumdan indir sana tavsiyem ardamax keylogger mail ayarını yapabilirsen kullanabilirsin çok sağlam bir loggerdır

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    hidden-sabotage.com her paylaşım işinde uzman yönetim kadrosu tarafından üst seviye analizdn geçiyo. Adminlerdn temiz onayı gelmeden normal üyeler göremyor. Ayrıca paylaşlan keylog-trojan vs. Antilere yakalanmaz:) bedava hizmet:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ben yedim aman dikkat et. aynı mevzu rastgele bi siteden indirdim.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

hocam bende sağlam bi keylogger arıyorum sadece klavye hareketlerini kaydedecek bişey elinde olan varsa çok makbule geçer ..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

keylogger aramak nedir ya eğer çok meraklıysan source kaynağını bulursun için rahat kullanırsın .

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

eXceptioN bunu yazdı:
    -----------------------------

keylogger aramak nedir ya eğer çok meraklıysan source kaynağını bulursun için rahat kullanırsın .

hocam bilgisayarımda her şey kapalı sadece işimle ilgili sitelere girebiliyorum.,

bilip bilmeden konuşma boş boş. klavye takipinden şifreyi alıp açtırcam bilgisayarı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

vanhelsink bunu yazdı:

eXceptioN bunu yazdı:

hocam bilgisayarımda her şey kapalı sadece işimle ilgili sitelere girebiliyorum.,

bilip bilmeden konuşma boş boş. klavye takipinden şifreyi alıp açtırcam bilgisayarı

sana demiyorum zaten, başkalarının serverlarını yemektense vb için bir source bulun kullanın rahat rahat (:

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vanhelsink bunu yazdı:

hocam bende sağlam bi keylogger arıyorum sadece klavye hareketlerini kaydedecek bişey elinde olan varsa çok makbule geçer ..

hocam ardamax keyloggerıa bak ftp ile veya mail ile kullanabilirsiniz az kurcala ögrenirisin programı server oluşturmada var

Toplam Hit: 1664 Toplam Mesaj: 10