Keylogger Arıyorum
-
BEN BU İŞLERDE YENİ OLDUĞUM İÇİN FAZLA BİLGİM YOK. NE BULDUYSAM TROJAN ÇIKIYO İÇİNDEN. LÜTFEN Bİ ARKADAŞ KULLANIMIYLA BİRLİKTE KEYLOGGER TAVSİYESİ VEREBİLİR Mİ?
-
googledan download keylooger.ne var bunda...
-
googleden aratsnda siki tutsun.. allam yha her google den cıkan saglam mı oluyo sanırsın bre ..
-
evet bu proagent in de çoğu av ile işe yaramadığını gördükten sonra açıkçası herkese lazım bir keylogger sağlamm:)
-
bence en iyisi actual spy actualspy.com dan indire bilirsin....
-
www.keylogger.org
-
Abi keylogger basit birşey.Ben şöyle düşünüyorum.Her insan kendisi yazsın keyloggerini.Zor birşey değil.Ben elektronikçiyim ama visual basic biliyorum.Okulda da öğretmediler.Ya neden hep hazıra konuyoruz.Onda var mı bunda var mı? Ne bu ya,kendin pişir kendin yap.Eğer uğraşıp da yapamıyorsan amenna.Haksız mıyım arkadaşlar
-
Evet bende keyloger a katılıyorum fakat adsl cıktıktan sonra denemedim bi hayli yetersiz geldi. Çalışıp çalışmadığından emin deilm. keyloger yanında bircok ara ve ana özellikte var. Dene. bu arada keylogere en temiz şekilde www.tahribat.com da bulabilirsin
kimseye soleme ama... nasil kullanıldıgıda yeterince açık bir şekilde yazıyor. Dene memnun kalmassan 30 iş günü içinde geri iade et.
Toplam Hit: 2674 Toplam Mesaj: 8