folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Keylogger Bulamadıgı Silme Programı Varmı

Keylogger Bulamadıgı Silme Programı Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_jaguar
    the_jaguar's avatar
    Erkek

yazdıklarımı yaptıklarımı ilerde keylogger gibi programlarla bulamayacakları bi yöntem varmı.format dışında.

dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

anlamadım demek istedigini ama disk hafızasındaki şeyleri yok etmek istiyorsun sanırım . bunun için disk wipelama işlemi yapman lazım .işlem sonrası diskten geri bişi kurtarılamaz. en iyi sonuç almak içni :

r wipe and deleteyi indirdikten sonra diski fat32 olarak formatla...

ondan sonra programdan wipe free space de, wiping algortyhm olarakda Dod 5200.28-Std yi seç...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_jaguar
    the_jaguar's avatar
    Erkek

ever yaptıklarımın silinmesini istiyorum 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tasslehoff
    tasslehoff's avatar
    Erkek

edit: ben yanlış anlamışım, fcn anlatmış.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_jaguar
    the_jaguar's avatar
    Erkek

bu format gibi mi olacak ben fortmat degil yani kimse silindigini anlamasın istiyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

biçimlendirme işleminden sonra zaten disk üzerinde hiçbir dosya,klasör kalmaz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Tam olarak anlayamadım ama keyscrambler gibi programlar kullanarak yazdığın şeyleri anlamsız karakter ve sayı dizilerine çevirebilirsin.Yani bilgisayarında keylogger varsa keyscrambler açıkken "merhaba" yazdığında keylogger: "asdff@dgfi€" gibi birşey görür.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1342 Toplam Mesaj: 7