Keylogger Destek İsteği
-
antilere yakalanmayan, bir keylogger yaptırmak istiyorum. bu işi profesyonel olarak yapan şirketler varmı? hangileri? jpg olarak karşı tarafa gönderebilir miyim? bilgisayarındaki bazı verileri silebilir miyim? lütfen bilgilendir misiniz hocalarım?
ps: bu verileri silmenin fayda sağlamayacağını eleman isterse aynı verileri geri getirebileceğini biliyorum.
bilgisayar tamiri için bi süre çıkıyorum. dönünce bakacağım. cevap veren arkadaşlara tşk.
-
sirket hic duymadım, olacagını da sanmıyorum pek :)
bu islerle özel ilgilenen coder'lara sorabilirsin. .jpg olarak gönderemezsin, daha dogrusu msn üzerinde jpg olarak görünür ama klasöre gidip acmaya kalktıgında biraz salak degilse uygulama uzantısı oldugunu görebilir.
keylogger'la dogal olarak cogu seyi yapabilirsin, sil böl parcala vs.
-
hocam şirket dediğim bi internet sitesi vardı baya ünlü. o hangi siteydi bi türlü hatırlayamadım. keylogger üzerine bi siteydi. o lazım bana :)
-
prorat ı diyosan. ı ıh
-
türkçe siteydi zannediyorum hocam. 100 dolara felan 2 ay garanti veriyolardı ama hatırlayamadım :) şimdi burdan bi arkadaş söyleyebilirim ama anlaşamayabilirsiniz. direk orayı söyleyim ben arkadaşa.
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------türkçe siteydi zannediyorum hocam. 100 dolara felan 2 ay garanti veriyolardı ama hatırlayamadım :) şimdi burdan bi arkadaş söyleyebilirim ama anlaşamayabilirsiniz. direk orayı söyleyim ben arkadaşa.
-----------------------------
turkojan. -
wardom ?
-
Andrei bunu yazdı:
türkçe siteydi zannediyorum hocam. 100 dolara felan 2 ay garanti veriyolardı ama hatırlayamadım :) şimdi burdan bi arkadaş söyleyebilirim ama anlaşamayabilirsiniz. direk orayı söyleyim ben arkadaşa.
turkojan.
-----------------------------tmm hocam buydu. ama sitesi açılmıyor nedense. teşekkürler. başka biyer tavsiye eden varsa memnuniyet duyarım.
-
rat olarak. http://website.cybergate-rat.org/mainpage/
-
antilere yakalanmayan, bir keylogger yaptırmak istiyorum. bu işi profesyonel olarak yapan şirketler varmı? hangileri? jpg olarak karşı tarafa gönderebilir miyim? bilgisayarındaki bazı verileri silebilir miyim? lütfen bilgilendir misiniz hocalarım?
ps: bu verileri silmenin fayda sağlamayacağını eleman isterse aynı verileri geri getirebileceğini biliyorum.
bilgisayar tamiri için bi süre çıkıyorum. dönünce bakacağım. cevap veren arkadaşlara tşk.
-----------------------------PM attım hocam
-
eyv hocam. zaten baya baktım ama arayınca bulamıyosun aramazken heryerden çıkıyo karşına. antilere yakalanmama garantisi veren, server yapabileceğimiz client yapabilecek başka arkadaş varsa lütfen o da pm atsın.