Keylogger Gibi Birşey (Sorun)
-
Arkadaşlar evde malum pc de virüs programı da var(kaspersky)
fakat ben evde yumurcak kardeşimin neler yaptığını bilmek istiyorum bunun kayıtlarını sizce en düzgün nasıl tutarız ?
-
gafman bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar evde malum pc de virüs programı da var(kaspersky)
fakat ben evde yumurcak kardeşimin neler yaptığını bilmek istiyorum bunun kayıtlarını sizce en düzgün nasıl tutarız ?
-----------------------------
Ardamax keylogger kullan,benim kullandığım en baba,en temiz kayıt tutan keyloggerdı. -
bana da bi keylogger lazım yaw.
hocaya sokcam.notları değiştirem akşamları.
-
video programı aşırı yer kaplıyor. yani video boyutları büyüyor. peki bu kayıtları mail olarak atabilir mi. en önemliside anti virüs bunu silmesin evde kapatırsam da virüs sokar bu D:
-
Hazır konu açılmışken banada lazım log tutan bi key logger.. Videoya gerek yok bastığı tuşu kaydetsin yeter :)
-
Telekom'un Aıle Koruma Programı Var Onu Kullan Loq Tutuyor Isıne Yarar.
-
Ardamax ı indirdim denedim işe yarar..
-
golden keyloggeri da deneyebilirsin
-
bunlardan hangisi maile yolluyor logları ?
-
DEVSIRME bunu yazdı:
bunlardan hangisi maile yolluyor logları ?
Ardamax hem mail yolluyor,hem kendi pc nde kurabilme hem de server oluşturma şansın var.Benim tavsiyem yukarıda da belirttiğim gibi ardamax,ayrıca antivirüse de yakalanmıyor kolay kolay. -
gafman bunu yazdı:
video programı aşırı yer kaplıyor. yani video boyutları büyüyor. peki bu kayıtları mail olarak atabilir mi. en önemliside anti virüs bunu silmesin evde kapatırsam da virüs sokar bu D:
ardamax atabiliyor,anti virüs kendi pc ne kurunca silmiyor,ben bizzat kullandım çünkü[nedir bendeki bu ardamax aşkı anlayamadım gitti]
Toplam Hit: 3241 Toplam Mesaj: 11