Keylogger İle İlgili...
-
en başta s.a mürit kardesler...bu benim ilk postum..ve kusura bakmazsanız bişey sormak istiorum ama sakın forumda search diye bişi var demeyin aradım aradığım şey yoqtu :D
şimdi mürit kardesler bana bi keylogger lazım ama nasıl bi keylogger size anlatam kısaca:
1-istediğimiz dosyaya keylogger bulaştırabilecek....(istediğim en öneml özellik bu)
2-düzenli bir mesaj gönderebilecek
3- tam anlamıyla bir keylogger yani vatos gibi değil vatos da sadece bazı belirli şifreleri alabiliyo ama bana klavyede bastığın her tuşu kayıt edebilecek bi keylogger lazım (belki oynayan vardır knight oynuyom bi çocuk soydu bnim charı ben de onunkini soyacam yani benim için önmli olan knight şifresi göndermesi..)
kısaca bu kadar..av lere yakanlansa da olur çünkü kafede deneyecem deep freeze var sadece av yoq :) ha bi de unutmadan (çok oldum farkındayım :) ) deep freeze 6.0 (walla sürümünü tam hatırlamıyorum ama o ayılı deep freeze :) ) kırıcı yani disable edici var mı?? varsa onu da yazarsanız çok ii olur :D
not:ben o gün bi üyelik açtım sonra girdim 2 gün sonra öyle bi üye yoq diodu :S mecburen bunu açtım..sizce neden olabilir?(yazdığım mesajlar falan da gözükmüyodu..)
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
-
çok şey istiyorsun hoca.. Piyasada belli keyloggerlar var o kadar çok özellikli olanlar ücretlidir. İstediğin dosyaya keylogger bulaşması demişsin, bunu virusler yapar.Kendin bunu dosya içine gömebilirsin ama.. Piyasada hangi keyloggr varsa kullan test et hangisi çalışıyor sa onu dene... Özel bişey istiyorsan ya kendin yaz ya da parayla satarlar sana
-
ertan hoca çok saol...sence vatos ajan nasıl ?
-
valla hoca ben kulllanmam, lazım olan birşeyi kendim yaparım.. Yanlış birşey söyleyip de seni yanıltmak istemem
-
knight falan boş muhabbet oyun için insanların canını yakmaya kalbini kırmaya deymez
2. keylogger arıyorsan proagent öneririm en basit keylogger o
3. keyloggerlardan uzak dur canın yanabilir.. :)
-
LordWarrior sana keyloger oneremicem. Bizim cafede elemanin deep freeze şifresini bulmus makinalara kurmus adam kafedeki herkesi soydu eleman bir FİAT TİPO parası cıkardı adamın yaptıgını ogrendiler uzerinden cafedeki herkes gecti adamı hastaneye kaldırdılar. Haberin olsun yani dikkat et
-
kardeşlerim bana kredi kartı şifreleri ya da msn şifreleri önemli değil sadece ben bir arkadaşa gönderecem antivir lere yakalanmayan bir trojen lazım n-keyloger i kullanıyorum sürekli IP lerden atıyorum mailler geliyor ama sildikten sonra, silmesemde bir daha gelmiyor sorun ne olabilir vatos ajan yakalanıyor antivir lere yakalanmayan bir prog lazım ne önerebilirsiniz
-
TBt dosya arşivinde Sc keyloger war.. baya bi kullandım ben.. klavyede girilen her seyi kayıt edip mailine yolluyo.. ..
-
çok önceleri goldkeylog diye bişe kullanmıstımmmm güzel idi google da ararsan kolaylıkla bulabilirsin...
dediklerinin hepsini yapmayacaktır en azından düzenli aralıklarla mail gönderiyor....
-
yaw bu knayt zımbırtısı hala devam ediyo mu? hani yasaklamışlardı?
-
tahribat bilgi bankasında zamanında bunun ile ilgili bir doküman hazırlamıştım.İstersen incele faydalı olabilir
http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=29