folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Keylogger Klavye Kopyalayıcı Ve Bunundan Mail İle Haberdar Olmak Hakkında...

Keylogger Klavye Kopyalayıcı Ve Bunundan Mail İle Haberdar Olmak Hakkında...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Sevgili Arkadaşlarım,

Bu keylogger programları var örneğin golden keylogger diye bir program var klavyeden hangi tuşa basarsanız kaydediyor hafızasına ben onu sevmedim ondan kıl oldum ve virüslü çıktı...

Şimdi kız arkadaşım ablasının şifrelerine ulaşabilmek için benden böyle bir program istedi. Ben göndereceğim ama ben istiyorumki onun bilgisayarına ben yüklüyüm (zaten öyle ben yükleyeceğim) o keylog'un kaydettiği herşey bana mail olarak gelsin :D Yani bende haberdar olayım...

Aranızda böyle bir keylogger programı bilen ve upload/link gönderebilecek olan varmı? Ama bak lütfen yamuk olmasın şifre sadece bana gelecek aramızda şifre hırsızlığı olmasın ayıp olur :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

virüssüz , antvirüslere yakalanmayan ve bu kadar çok şey istiyosun zor biraz.Genelde paralı hepsi :D

ha anti problem olmaz muhtemelen, sen kurarsan...

Proagent mi Probilmemne vardı ona kullanma virüslüymüş oda Pro grup yapıyormuş hepicüğüde virüslüymüş..

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    sitede kodlayan hocalar var onlara ulaş istersen ama paralı sanırsam doğal olaraktan :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    MentalForce bunu yazdı:
    -----------------------------

Sevgili Arkadaşlarım,

Bu keylogger programları var örneğin golden keylogger diye bir program var klavyeden hangi tuşa basarsanız kaydediyor hafızasına ben onu sevmedim ondan kıl oldum ve virüslü çıktı...

Şimdi kız arkadaşım ablasının şifrelerine ulaşabilmek için benden böyle bir program istedi. Ben göndereceğim ama ben istiyorumki onun bilgisayarına ben yüklüyüm (zaten öyle ben yükleyeceğim) o keylog'un kaydettiği herşey bana mail olarak gelsin :D Yani bende haberdar olayım...

Aranızda böyle bir keylogger programı bilen ve upload/link gönderebilecek olan varmı? Ama bak lütfen yamuk olmasın şifre sadece bana gelecek aramızda şifre hırsızlığı olmasın ayıp olur :)

-----------------------------

paralı 

Konumu silenlere inat kürdüm
Toplam Hit: 1191 Toplam Mesaj: 4