Keylogger Kulanan Arkdaşlar?
-
arkdaşlar kişisel pc dek i kullanımlar ok kolayda.
şimdi başka bir laptopa kaylogger atıp . işte loglar hatta zaman zaman screenshot lar ı filan benim pc ye yollayabilecek bir program varmı ? vardırda fiyatları nelerdir gidip alıcam yani gerekirse?
-
tokmu beyler cevap?
-
en iyisi turkojan ve poisonivy diye biliyorum fiyatlarini google dan bak. ama burdan birine de yazdirabilirsin.
-
tahmini kaça yazılır yaklaşık bir fiyat aralığı
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
tahmini kaça yazılır yaklaşık bir fiyat aralığı
-----------------------------poison ivy indir bul bi tane crypter salla gitsin
-
şu anda yazıorm bi tane .net le iletişim altyapısı ve uzak masaüstü bitti bitince 20-25 tl ye satarm isteyen olursa
ama arkadaşında dediği gibi özel bi amacın yoksa indir posion ivy bul bi crypter idare etsin seni
-
nessaj bunu yazdı:
-----------------------------şu anda yazıorm bi tane .net le iletişim altyapısı ve uzak masaüstü bitti bitince 20-25 tl ye satarm isteyen olursa
ama arkadaşında dediği gibi özel bi amacın yoksa indir posion ivy bul bi crypter idare etsin seni
-----------------------------crypter nedir?
bu arada özel amaç derken amaç takip etmek
ve o kişiye yedirmeye filan gerek yok pc den çok anlamıyo anrivirüs programı varsa iptal edip silin kendi elim ile kurucam ona .
sornada istiyorumki benim mail hesabına gelsin.
-
crypter anti virusler tarafından tanınan bir malwareyi tanınmaz yapar,
karşı bilgisayarı isteidğin gibi kullanabilirsen, 007 spy keylogger mı öle birşey vardı bul onın cracklisini kur ayarla mailini gelsin loglar