Keylogger Kullanımını Anlatabilecek Mürid Varmı
-
S.a beyler baslıktada goruldugu gibi keylogger ı lazım kullanımı ve gerekenleri bana anlatabilecek varmı rica ediyorum çok lazım istedgiim şöle bişey ;
arkadasıma keylogger ı yuklycm onu yaparım osrun deilde onun msnde kımınle ne konustgu bana gelebilir mi böle yapabilirmiyiz konu çok özel beyler bana yardım edipte bu işi tam yapmamı saglayan muride havale ile para bile gonderırım yeterki bana yardımcı olun sımdıden saygılar ...
-
Google'ı kurcala biraz hoca :/
-
Dökümanları kurcala bence renegade anlatmıştı
-
keylogger çok zor bişe değil hocam. az araştır kendin hemencecik öğrenirsin...
-
hocam biraz kurcaladım zaten sanırım onun için birde port accam ?
birde karsıdakının özellikle msnde ne konustgu bana gelmesı lazım bi önerinizi almak itiyorum program ısmı , site vb. ...
-
hocam anlatmasına anlatalımda en basitinden kullanacağın keyloggere göre yöntemler değişiyor mantık olarak aynı ola bilir ama kurnazlık olarak farklı yöntemler vardır hayal gücüde önemlidir port acma konusu cok basit genelde kullandığın keylogger olsun trojen olsun hangi portun kullanılacağı yazar ona göre port acarsın modem markasına göre arama yaparsan hepsi anlatılmıştır
-
hocam bunuda hatırlatma yarar var ihtiyacın olan bir arac daha var kendine www.no-ip.com kullanıcı paneli almanı tavsiye ederim..
-
pm at
-
Toplam Hit: 1521 Toplam Mesaj: 9