Keylogger Nasıl Hazırlanır ?
-
Arkadaşlar keyloggerlar hakkında bilgi edinmek istiyorum.
keylog hk. dokuman video falan varsa paylaşabilirmisiniz.
mesela birisine server.exe gömücez.
onun sistemindeki bütün şifreler (msn,face,metin2,sro)vs. gibi şifreler
ya ftp adresime yada gmail adresime gelmesini istiyorum.
keylogger'ın fud olup olmaması önemli değil.
sadece calısan keylog lazım ve birazda bilgi
yardımcı olanlara simdiden teşekkürler.
-
nasil hazirlanir derken source code mu istedin ki hocam ? delphide ufak tefek yazmistim bir iki tane ama simdi ne durumda bilmiyorum yil oldu. bildigin gibi genelde client ve serverdan olusur. yedirecegin server.exe olan bölúmdùr. herkes uzantisinin .jpg olmasini ister ancak kesin olmamakla birlikte bu teknoloji mùmkún degildir. yani resim formatinda atamazsin. 'atmaca' adli coderin bunu astigi söylenir ama ne derece dogru bilemem. sifreleri calma mantigi biraz da uygulamanin regeditteki kayitlarina bagli. misal bazi makinelerde aim sifresini regeditten cekebilmene ragmen wlm sifresini cekemedigin gibi.. hotmaile bi ara geliyordu loglar ancak imap4 vb sunucular sorun cikarmaya baslamisti, belki ufak bi smtp koduyla bu dùzeltilebilir. ftpler sorun cikarmaz genelde. prorat & sub7 & turkojan i deneyebilirsin.. son olarak; sinavlar bi gecsin, örnek kod ve bazi uygulamalar (multi psp vb) gösterebilirim.. simdilik bu kadar..
-
Çocuk oyuncağı.
Çocuk oyuncağı diyorum, çünkü internette bir yığın kod var.
İnsanlar neden hala sağda solda keylogger soruyor anlamıyorum.
Çok az bir program bilgisi ile rahat bir şekilde yapılabilirsiniz keylogger.
Eskisi gibi değil artık internet.
Her yerde istediğiniz kodları bulabilirsiniz.
-
uzaylioglan bunu yazdı:
-----------------------------
Çocuk oyuncağı.
Çocuk oyuncağı diyorum, çünkü internette bir yığın kod var.
İnsanlar neden hala sağda solda keylogger soruyor anlamıyorum.
Çok az bir program bilgisi ile rahat bir şekilde yapılabilirsiniz keylogger.
Eskisi gibi değil artık internet.
Her yerde istediğiniz kodları bulabilirsiniz.
-----------------------------anlından öpüyorum.
Ama
sağda solda dolşan kodların tümü şu an kara listede bırak hepsini es geçtim idhttp eklentisi bile artık virüs olarak algılanıyor. bu yüzden birazda mantık ve orjinallik lazım . Özgün bir kodlama ile rahat yazılabilir hatta var olan kodların üstünde fonksiyon değişiklikleri ile rahatça geçire bilirsin.
-
Hepsini dene tek tek
- Bagkeys
- EliteKeylogger v1.0
- EyeSpy
- Fearless KeySpy v2.0
- Firewall Bypass Keylogger2.0
- FKWP v1.5
- hooker 24
- Invisible Activity Spy Keylogger
- Keycopy
- Keylogger Coolspion1.7
- Kgb Spy Keylogger v3.84 Cracked
- LogIT v1.0
- LttLogger v1.0
- LttLogger v2
- Perfect Keylogger
- PasswordLogger
- Project Satan v1.1
- Radar Spy v1.0
- Recon v1.0
- Recon v1.2
- Recon v2.0
- SC-KeyLog v2.24
- SKL v0.1
- Teclas0
bunların linklerini google da bulursun
IKlogger IKlogger IKlogger 0.1 0.1 IKlogger 0,05 MB 0.05 MB ARDAMAX Ardamax Ardamax Keylogger v1.9 Ardamax Keylogger v1.9 0,2 MB 0.2 MB WKLog WKLog WKLogger is a keystroke logger for Win NT/2k. WKLogger is a keystroke logger for Win NT/2K. 0,1 MB 0.1 MB Winkey Winkey Windows Keylogger 5.04 Windows Keylogger 5.4 0,5 MB 0.5 MB perfectkey perfectkey Perfect keylogger v1.472 Perfect keylogger v1.472 0,4 MB 0.4 MB perfectkey perfectkey Perfect Keylogger v1.3.0.0 Perfect Keylogger v1.3.0.0 ND ND nuclear nuclear Nuclear Keys v1.0. Nuclear Keys v1.0. ND ND snort snort Snort 2.1.3 (sniffer/logger) Snort 2.1.3 (sniffer / logger) 2,3 MB 2.3 MB snorTSNARF snorTSNARF SnortSnarf Plugin de Snort SnortSnarf Snort Plugin 0,1 MB 0.1 MB rp-keylog rp-keylog RPKeylogger v0.1. RPKeylogger v0.1. 0,04 MB 0.04 MB xlog Xlogan keylogger Xlog v2.21 Xlogan keylogger v2.21 0,3 MB 0.3 MB teclas keys Key-Logger Key-Logger 0,9 MB 0.9 MB ias ias Invisible Activity Spy Version 2.3 Invisible Activity Spy Version 2.3 0,3 MB 0.3 MB logger logger Ill Logger Ill Logger 0,02 MB 0.02 MB tiny tiny Tiny Keylogger Tiny Keylogger 0,09 MB 0.09 MB sckeylog sckeylog sc Keylog v2.0 sc Keylog v2.0 ND ND iks iks Invisible Key Logger para Windows 9X Invisible Key Logger for Windows 9X 0,7 MB 0.7 MB iks iks Invisible Key Logger para Windows 2000 Invisible Key Logger for Windows 2000 0,06 MB 0.06 MB iks iks Invisible Key Logger para Windows NT Invisible Key Logger for Windows NT 0,6 MB 0.6 MB SpyNet SpyNet SpyNet v3.12 Sniffer (Win 95/98/NT/2000/XP) SpyNet v3.12 Sniffer (Win 95/98/NT/2000/XP) 2,2 MB 2.2 MB Sniffa Sniff Sniffa Sniff 0,5 MB 0.5 MB Sniffer Sniffer WinSniffer v1.22 WinSniffer v1.22 0,9 MB 0.9 MB Sniffit Sniffit Sniffit Sniffit
ND ND Ettercap Ettercap Ettercap NG 0.7.1 Ettercap NG 0.7.1
1,1 MB 1.1 MB Ettercap Ettercap Ettercap 0.6.b network sniffer/interceptor/logger Ettercap 0.6.b network sniffer / interceptor / logger
0,6 MB 0.6 MB ettercap ettercap Sniffer MultiPlataforma v0.6.b Win32 Win32 Sniffer v0.6.b MultiPlatform 2,6 MB 2.6MB Ethereal Ethereal Ethereal 0.10.14 based network protocol analyzer Ethereal 0.10.14 based network protocol analyzer
10 MB 10 MB Ethereal Ethereal Ethereal 0.10.14 Win32 Ethereal 0.10.14 Win32
11 MB 11 MB hunt hunt Hunt 1.5 Hunt 01.05 0,1 MB 0.1 MB ngrep ngrep Ngrep Sniffer 1.4.1 Ngrep Sniffer 1.4.1
0,5 MB 0.5 MB dsniff dsniff dsniff v2.3 dsniff v2.3
0,1 MB 0.1 MB SniffDet SniffDet SniffDet -Remote sniffer Detection Tool (Linux) SniffDet-Remote sniffer Detection Tool (Linux)
0,1 MB 0.1 MB sentinel sentinel sentinel - remote promiscuous detection (Linux) sentinel - remote promiscuous detection (Linux)
0,1 MB 0.1 MB PROMISC Promisc PromiscDetect - Windows PromiscDetect - Windows
0,1 MB 0.1 MB PRODETECT PRODETECT proDETECT - Windows proDETECT - Windows
2 MB 2 MB winarp winarp WinARP Watch v1.0 Watch WinARP v1.0
2 MB 2 MB -
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
anlından öpüyorum.
Ama
sağda solda dolşan kodların tümü şu an kara listede bırak hepsini es geçtim idhttp eklentisi bile artık virüs olarak algılanıyor. bu yüzden birazda mantık ve orjinallik lazım . Özgün bir kodlama ile rahat yazılabilir hatta var olan kodların üstünde fonksiyon değişiklikleri ile rahatça geçire bilirsin.
-----------------------------Evet, haklısın. Dediğin gibi kodlar üzerinde yapılan oynamalar programı antilerden kaçırabiliyor rahat.
Mesala bende bulunan keylogger hiçbir antiye yakalanmıyor. ( biri delphi, diğeri c# )
Eskisi kadar ilgimi çekmediği için geliştirmiyorum programı. Maile gönderme gibi ıvırzıvırı bulunmuyor bu sebeple.
Ama millet böyle giderse bende yakında gerekli eklentileri yapıp dağıtacam herhalde.
Şuan tek sorun exe'ye string gönderme.
String veri ( mesala mail adresi) girilip, bir button ile yeniden exe derleme nasıl yapılıyor bilmiyorum.
Onuda öğrenirsem, ufak bişiler yapıp verebilirim.