Keylogger Tavsiye?
-
internet kafelere şifre çalmak maksadıyla için kurulan ve deepfreeze ve kafe otomasyon programlarınca engellenen veya engellenemeyen key logger programlar var
misal iopus star dı sanırım hem kaydediyor hem istediğiniz mail adresine gönderiyordu. fakat ben farklı bir amaç doğrultusunda kullanmak üzere sizden tavsiye istiyorum
bilgisayarın başında ben yokken benim az evvel yaptığım işleri yani klavye ve mouse girişlerini kaydedip ben durdurana dek tekrar eden bir yazılım.böyle bir programı seneler evvel bulmuştum.yani benim mouse ile yaptığım işleri bir text dosyasına kaydediyor ve ben oynat dediğimde aynısını yapıyordu.
bununla yapmak istediğim şey birilerinin şifrelerini çalmak değil sadece ben bilgisayardaymışım gibi işlem yapabilmesi.
tavsiyelerinizi bekliyorum... -
sana önerim Casus keylogger 007
-
ekran görüntüsünü kaydetmesine veya mail adresine göndermesine ihtiyacım yok.sadece txt dosyasına kaydetmeli ve ben istediğimde o txt üzerinde değişiklik yapabilmeliyim...
-
y4r4m4z bunu yazdı:
-----------------------------
ekran görüntüsünü kaydetmesine veya mail adresine göndermesine ihtiyacım yok.sadece txt dosyasına kaydetmeli ve ben istediğimde o txt üzerinde değişiklik yapabilmeliyim...
-----------------------------sana mail göndermio zaten googleden aratsan bile bulursun casus keylogger ı CTRL+ALT+F7 tuşlarına bas program açılır. keyloggerı başlattığında arka planda görünmeden çalışır sen yokken herşeyi kaydeder. CTRL+ALT+F7 yapıp görürsün ne var ne yok.ama dikkatli ol virüslü olanları indirme sakın.
-
google arattım zaten.özelliklerine baktım. ismini unuttum bir program vardı program files içine bir yere benim yaptklarımı ekran görüntülerini herşeyi html sayfası olarak kaydediyordu.benim buna ihtiyacım yok. demek istediğim program öyle ki benim yaptıklarımı kaydettikten sonra ben anımsat dediğimde kaydettiği verilerle bilgisayarı yönetmeli ve ben varmışım gibi yaptığım işleri tekrar etmeli... ama sölediğini yapacağım programı virüssüz indirip deneyeceğim... bir yandan da farklı fikirler olursa gözetleyeceğim
-
klavye ve mouse hareketlerini metn editörüne aktaran bir key logger bilen yokmu? sonra programda play yada anımsat dediğimizde aynı şeyleri yapan?program karıştıran arkadaşlarımız mutlaka karıştırmış olmalı böyle bir program.???
-
proagent
-
o sonradan oynatma kısmını keyloggerlar yapmazda macro programları yapar örnek:http://www.kratronic.com/recorder/ beğenmezsen googleye mouse and key recorder yazarsın