Keylogger Yapıştrma !
-
bi pro nun altına keylogger yerlştrmk istiorum .. hangi pro ları kullanmalıyım altına atmak için? pro nun altına yapıştrsam karşıya atıp o pro yu kurdurtsam keylogger işini yapar mı ?
-
joiner kullanmalısın google da file joiner yada file binder diye arat bulursun.
-
abü ben vatos ajan öneririm.kur programın setupına , adam setupı açsın , vatos sana düzenli aralıkla logları gönderir.
dipnot : vatos ajanın mail göndermesi için yahoo! bir email adresinin olması lazım ;)
-
setupla nası brLştrcem peki? hang pro .. vatos ajan kyLgger dmi
-
hocam ılla programa koyman gerekmıyor resınım alına bile koyabılırsın ama genellıkle antı vırusler tanıyor. yok ben genede sansımı denek ıstıyorum dıyorsan programı ben kurdum de sana zıplı yolluyorum de kurlu programın ıcıne koy keylogerı txt dosyasının altına atıp sıkıstır yolla klavyede yazılan herseyı yapılan her ıslemı sana yollasın ekran klavyesı ıle yapılanlar harıc.N-Keylogger_v1.3 (daha ust versıyonlarıda olabılır) googlede arat cıkar kullanmasıda cok kolay hem Turkce. Ben koymak ısterdım ama rar sıfresını unuttum kırmak bıraz zamanımı alır.
-
bence vatos ajan yeni başlayan kullanıcıların isteklerini karşılıyor.bence vatos daha kolay.ama vatos da portu nasıl ayarlayacağın yazmaz herhalde.kafana göre bişiler yazarsın , ben 123456 yapıyodum :)
-
n-Ky çok ii buLdum kullanışınıda eyv.. saoL
-
hocam bu arada n-kelogger in kullanımı var tbt dökümanları arasında , ordan bakarsın ;)
Toplam Hit: 1380 Toplam Mesaj: 8