Keylogger Yapıştrma !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    bi pro nun altına keylogger yerlştrmk istiorum .. hangi pro ları kullanmalıyım altına atmak için? pro nun altına yapıştrsam karşıya atıp o pro yu kurdurtsam keylogger işini yapar mı ?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    joiner kullanmalısın google da file joiner yada file binder diye arat bulursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek

abü ben vatos ajan öneririm.kur programın setupına , adam setupı açsın , vatos sana düzenli aralıkla logları gönderir.

dipnot : vatos ajanın mail göndermesi için yahoo! bir email adresinin olması lazım ;)

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    setupla nası brLştrcem peki? hang pro .. vatos ajan kyLgger dmi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Erkek
    hocam ılla programa koyman gerekmıyor resınım alına bile koyabılırsın ama genellıkle antı vırusler tanıyor. yok ben genede sansımı denek ıstıyorum dıyorsan programı ben kurdum de sana zıplı yolluyorum de kurlu programın ıcıne koy keylogerı txt dosyasının altına atıp sıkıstır yolla klavyede yazılan herseyı yapılan her ıslemı sana yollasın ekran klavyesı ıle yapılanlar harıc.N-Keylogger_v1.3 (daha ust versıyonlarıda olabılır) googlede arat cıkar  kullanmasıda cok kolay hem Turkce. Ben koymak ısterdım ama rar sıfresını unuttum kırmak bıraz zamanımı alır.

Hak edeni hayatınıza... Hak etmeynin hayatına... SOKUN!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    bence vatos ajan yeni başlayan kullanıcıların isteklerini karşılıyor.bence vatos daha kolay.ama vatos da portu nasıl ayarlayacağın yazmaz herhalde.kafana göre bişiler yazarsın , ben 123456 yapıyodum :)

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    n-Ky çok ii buLdum kullanışınıda eyv.. saoL

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    hocam bu arada n-kelogger in kullanımı var tbt dökümanları arasında , ordan bakarsın ;)

Toplam Hit: 1380 Toplam Mesaj: 8