Keylogger Yazabilecek Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar ücretli olarak (yada gönlünden geçiyorsa ücretsiz :D) keylogger yazabilecek arkadaşlar

istediğim özellikler

vista ve xp de çalışabilmeli eğer birini tercih etmeliysem vista

bir server oluşturup atıyorsunuz ya onun gibi (proagent gibi) golden keylogger gibi kurmayacağım pc ye yani

loglar maile yada hostinge gelebilir free bir hosta yani bunu yazan arkadaş kafasına göre ayarlar

hiç bir antivirüse yakalanmamalı özellikle kasper ve ne kadar süre yakalanmayacağını garanti edebilir

pc açıldıktan sonra belli saat arayla logları atmalı

icon seçme özelliği ve bir dosya ile birleştirme özelliği olmalı (resim word excell ıvır zıvır)

uzantısıda exe harici olursa güzel olur olmuyorsada çok önemli deil

coder dahada özellik ekleyebilir kafasına göre (yazdığı program da benim bilgileri araklamasında :)) 

kaç para istiyorsunuz programcı arkadaşlar ??

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    f1kr3t adlı müride pm at :)

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı:
    -----------------------------

evet arkadaşlar ücretli olarak (yada gönlünden geçiyorsa ücretsiz :D) keylogger yazabilecek arkadaşlar

istediğim özellikler

vista ve xp de çalışabilmeli eğer birini tercih etmeliysem vista

bir server oluşturup atıyorsunuz ya onun gibi (proagent gibi) golden keylogger gibi kurmayacağım pc ye yani

loglar maile yada hostinge gelebilir free bir hosta yani bunu yazan arkadaş kafasına göre ayarlar

hiç bir antivirüse yakalanmamalı özellikle kasper ve ne kadar süre yakalanmayacağını garanti edebilir

pc açıldıktan sonra belli saat arayla logları atmalı

icon seçme özelliği ve bir dosya ile birleştirme özelliği olmalı (resim word excell ıvır zıvır)

uzantısıda exe harici olursa güzel olur olmuyorsada çok önemli deil

coder dahada özellik ekleyebilir kafasına göre (yazdığı program da benim bilgileri araklamasında :))

kaç para istiyorsunuz programcı arkadaşlar ??

-----------------------------

vista ve xp de çalışır..

loglar gmail e gelicek.

saat aralağını daha önce ayarlıycam.

.exe uzantı.

ikon seçme ve birleştirme olayını yardımcı programla yapabiliriz.

programı ben yazmadım, yakalanıyodu zaten :D biraz üzerinde uğraştıktan sonra hallettim. şu an hiçbir güncel antivirüse yakalanmıyor.

süre olarak 5 veya max 6 ay diyebilirim. daha da uzun olması mümkün tabii.

pm ile mail adresini ilet. diğer ayrıntılarıda msnden anlatabilriim. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    attım hocam msn pm ile

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 1712 Toplam Mesaj: 4