Keylogger Yazabilecek Arkadaşlar
-
evet arkadaşlar ücretli olarak (yada gönlünden geçiyorsa ücretsiz :D) keylogger yazabilecek arkadaşlar
istediğim özellikler
vista ve xp de çalışabilmeli eğer birini tercih etmeliysem vista
bir server oluşturup atıyorsunuz ya onun gibi (proagent gibi) golden keylogger gibi kurmayacağım pc ye yani
loglar maile yada hostinge gelebilir free bir hosta yani bunu yazan arkadaş kafasına göre ayarlar
hiç bir antivirüse yakalanmamalı özellikle kasper ve ne kadar süre yakalanmayacağını garanti edebilir
pc açıldıktan sonra belli saat arayla logları atmalı
icon seçme özelliği ve bir dosya ile birleştirme özelliği olmalı (resim word excell ıvır zıvır)
uzantısıda exe harici olursa güzel olur olmuyorsada çok önemli deil
coder dahada özellik ekleyebilir kafasına göre (yazdığı program da benim bilgileri araklamasında :))
kaç para istiyorsunuz programcı arkadaşlar ??
-
f1kr3t adlı müride pm at :)
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------evet arkadaşlar ücretli olarak (yada gönlünden geçiyorsa ücretsiz :D) keylogger yazabilecek arkadaşlar
istediğim özellikler
vista ve xp de çalışabilmeli eğer birini tercih etmeliysem vista
bir server oluşturup atıyorsunuz ya onun gibi (proagent gibi) golden keylogger gibi kurmayacağım pc ye yani
loglar maile yada hostinge gelebilir free bir hosta yani bunu yazan arkadaş kafasına göre ayarlar
hiç bir antivirüse yakalanmamalı özellikle kasper ve ne kadar süre yakalanmayacağını garanti edebilir
pc açıldıktan sonra belli saat arayla logları atmalı
icon seçme özelliği ve bir dosya ile birleştirme özelliği olmalı (resim word excell ıvır zıvır)
uzantısıda exe harici olursa güzel olur olmuyorsada çok önemli deil
coder dahada özellik ekleyebilir kafasına göre (yazdığı program da benim bilgileri araklamasında :))
kaç para istiyorsunuz programcı arkadaşlar ??
-----------------------------vista ve xp de çalışır..
loglar gmail e gelicek.
saat aralağını daha önce ayarlıycam.
.exe uzantı.
ikon seçme ve birleştirme olayını yardımcı programla yapabiliriz.
programı ben yazmadım, yakalanıyodu zaten :D biraz üzerinde uğraştıktan sonra hallettim. şu an hiçbir güncel antivirüse yakalanmıyor.
süre olarak 5 veya max 6 ay diyebilirim. daha da uzun olması mümkün tabii.
pm ile mail adresini ilet. diğer ayrıntılarıda msnden anlatabilriim.
-
attım hocam msn pm ile