Keysmart Laptop Klavye Duzen Problemi,Bi El Atın :)
-
tuslar farklı basıyo yazma2ta zorlsnıyorum fn tusuna basılı tutunca harfler düzeliyo.alt shift yap dedler yaptım yemedi baska onersi olan var mı ?
-
fn+numpad tuşuna basacaksın.
klavyede ki numlock hesabı bi olay.klavyenin bir kısmını munpad olarak kullanmak için.
-
amele hocam numpad tusu hangisi :D bi koordinatta verebilirsen eğr cok makbule gecicek wallahi :D
-
klavyenin bi resmini ver söliim hemen
ayrıca tuşların üzerini bi oku benim laptop ta print screen tuşununun üzerinde ayrıca birde num yazıyor fn ile beraber bastığımda numpad aktif oluyor.. gibi
-
hocam bu /ad dedigin numlock değilmi derkennnn :D:DD:DD:D:D:D:D:d.d: asasasdasdas :FD:F:
zuahhahaa oldu hocam sağolasın amale hocam ellerinden öperim :D:D pc yeniden baslayınca gidermi yada söyle soruyim ; eger giderse bunu sabitlemenn br yoluda var mı her seferınde urasmayalım hani :D:D asasasas -
yawrım.. :D bu bir problem değil..problem sensin.. :D
bu adamların numpad kullanabilmen için yaptıkları bi kısayol..her defasında harflerin üstündeki sayılarla boğuşmayasın+4 işlemi hızlı bir biçimde yapasın diye geliştirildi..
ha her defasında aktif olmaz kendi kendine (bende olmuyo en azından) aktif olursa da ordan kapatır açar sever okşarsın
-
ok hocam sağolasın :D
aşkın bir köpük ise köpürt beni amele :D:D asasaasas