Keysmart Notebook Donanım Problemi
-
Geçenlerde bi salaklık yapıp 2-3 yıllık laptop umun içini açıp temizleyim dedim. Parçaları özenle söküp, özenle birleştirdim. Temizlerkende üfürükten başka bişi kullanmadım. Ama açılmıyor. Ekranda hiçbir şey çıkmıyor. Laptop çalışıyor, fanın sesi geliyo, cd rom u okumaya çalışıo sürekli ama ekranda tık yok. Windows falanda açılmıyor anladığım kadarıyla. Ne yapmak lazım? Tamirciye götürmeden netten halletme imkanı var mıdır? Fikri olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
-
ekranin temizlikten onceki performansi nasildi? temizlemeden once ekranda ic lekeler varmiydi ?
windows baslangic ekranin takili kalmismiydi?
sorunun kaynagi voltaj ile ilgilide olabilir.
-
makinanın içinde incecik bi kablo war film kablo o monitörün kablosu o yerinden oynamıştır o yüzden ekran gelmiyo olabilir bide ramlerine iyice bak
-
Walla temizlikten önce hiçbir donanım problemi yoktu. Ramler aklıma geldi taktım çıkardım kontrol ettim ama yinede bir şey olmadı. Sorun sadece ekranda olmayabilir. Çünkü windowsun açılışına dair hiçbir şey yok. Makineden hep aynı ses geliyor. Hai makine cd rom u okumaya çalışırda okuyamaz, sürekli aynı ses gelirya, işte sürekli o ses geliyor ve harddisk sesinide duymuyorum. Başka nasıl bir çözümü olabilir ya da sorunu nasıl tespit edebilirim? Yardımcı olduğunuz için sağolun arkadaşlar.