KHÜ E-Ticaret Ve E-Girişimcilik Eğitimi Hk. Tavsiye
-
Arkadaşlar selamlar,
Uzun zamandır e-ticaret eğitimleri hakkında bilgi toparlıyorum. Bu konu hakkında en son Kadir Has Üniversitesi'nde yapılacak olan bir eğitim söz konusuymuş. Bu tarz eğitimler sizce ne gibi fayda sağlar. Açıkcası bu tarz eğitimler ücretli olduğundan paranında boşa gitmesini istemiyorum. Bu bahsettiğim eğitimde bir çok ünlü girişimci ders verecekmiş. Sizde bir bakın linke işe yarar bir eğitim mi? Tavsiye bekliyorum sizden. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
http://www.khas.edu.tr/egitim/yasam-boyu-egitim-merkezi/e-girisimcilik-e-ticaret.html
-
Ücret : 2.400 TL + KDV (%8)
adamlar girişimcilik ayağına girişmişler zaten
girişimcilik sonradan kazanılmaz insanın doğasında olması lazım
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Ücret : 2.400 TL + KDV (%8)
-----------------------------hadi ordan mesirci :D gaz yiyen adama gaz ver bak nasıl girişimci oluyor
-
Ben o eğitim verenlerden Dekatlon Buzz Sosyal Medya Ajansı kurucu ortağı Vadi beyi tanıyorum. Kendisi daha önce de ortakantin adında bir projesi vardı. O yüzden belki faydalı olabilir düşüncesindeydim. Madem gerek yok diyorsunuz boş verelim o zaman. Ayrıca girişimciliğin insanın doğasında olma olayına katılıyorum. Ama birazda piyasayı iyi bilmek gerekiyor sanırım. Benim aradığımda piyasayı iyi analiz edebileceğim bir eğitim aslında...
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Ücret : 2.400 TL + KDV (%8)
-----------------------------hadi ordan mesirci :D gaz yiyen adama gaz ver bak nasıl girişimci oluyor
-----------------------------senin emlak scripiti bittimi girişimci ibne buzul :)