Kibariye"Den Mükemmel Bir Yorum(Yastayım)(.Mp3)
-
evet müridler mürideler sizi kibariye ablamızla baş başa bırakmak istiyorum :)
aslında tam da benim duygularıma tercüman olan bir şarkı biraz da o yüzden paylaşmak geldi içimden...
rapid ama idare edin beni kusura bakmayın..rapidden başkasını kullanamıyorum
buyrun link;
-
bu parça ferhat göçer'e ait o daha güsel söylüyor , kiboş zırlıyor boşuna dinlemeyin :|
-
kiboş zırlıyormu tek bildiğim birşey varki ferhat göçer yorumda kibariyenin yanına yaklaşamaz.Uyuzum o adama.Operacı birde kendini kasıyor.Sadece şarkıları iyi ordan prim yapıyor.ŞArkılarınıda kendi yazmış hey yavrum be böyle adamada şarkıcı gözüyle bakmayın..
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
bu parça ferhat göçer'e ait o daha güsel söylüyor , kiboş zırlıyor boşuna dinlemeyin :|
tabi kendi bileceğin iş :) ama kibariye zırlamıyor bence çünkü kibariye özgün'dür...ferhat göçer gibi kes-kopyala-yapıştır şarkı söylemiyor. -
Bir başkasının hit yapan parçasını yeniden seslendirmek moda oldu son zamanlarda. Kibariye, Sezen Aksu parçalarından sonra Ferhat Göçer'inkilere de el attı anlaşılan.
-
kibariyeyi pek sevmeyiz lorvader. ıyım ıyım ıyım ferhat göçer yastayım enstruman;
http://rapidshare.com/files/126391441/ferhat_goe_er_yastay__305_m.mp3.html
bunun gibi gidemem takvim bizim şarkımızı cennet eserlerin enstruman müziğide var.
-
Kibariye arabsk fantazi alanında sayısı tükenmekte olan dişi damarcılardan birisi aslında bu parçalar onun ağzından daha güzel dinleniyor bu arada ferhat göçer ipnesine bende uyuzum..
-
Kibariyenin sesini çok beğenirim . Ayrıca Kibariye dünyanın en kusursuz sesidir. Ben değil Japonyadaki bir ses laboratuvarında yapılan araştırmalar söylüyor.
-
Swool bunu yazdı:
Bir başkasının hit yapan parçasını yeniden seslendirmek moda oldu son zamanlarda. Kibariye, Sezen Aksu parçalarından sonra Ferhat Göçer'inkilere de el attı anlaşılan.
swool'um cover dediğimiz olgudur bu :) son albüm harbiden on numara ben sewdim bütün şarkıları ... -
ikisinden de güzeli var
türkçe yarışmalarındaki kız çok güzel söylüyodu bi bunu da dinleyin karşılaştırın ferhat göçerle
[url]http://rapidshare.com/files/126921126/Yastayae_m-Havsa_Mula-Makedonya.mp3[\url]