folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kibariye"Den Mükemmel Bir Yorum(Yastayım)(.Mp3)

Kibariye"Den Mükemmel Bir Yorum(Yastayım)(.Mp3)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet müridler mürideler sizi kibariye ablamızla baş başa bırakmak istiyorum :)

aslında tam da benim duygularıma tercüman olan bir şarkı biraz da o yüzden paylaşmak geldi içimden...

rapid ama idare edin beni kusura bakmayın..rapidden başkasını kullanamıyorum

buyrun link;

Kibariye_-_Yastayım.mp3

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bu parça ferhat göçer'e ait o daha güsel söylüyor , kiboş zırlıyor boşuna dinlemeyin :|

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kiboş zırlıyormu tek bildiğim birşey varki ferhat göçer yorumda kibariyenin yanına yaklaşamaz.Uyuzum o adama.Operacı birde kendini kasıyor.Sadece şarkıları iyi ordan prim yapıyor.ŞArkılarınıda kendi yazmış hey yavrum be böyle adamada şarkıcı gözüyle bakmayın..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu parça ferhat göçer'e ait o daha güsel söylüyor , kiboş zırlıyor boşuna dinlemeyin :|

tabi kendi bileceğin iş :) ama kibariye zırlamıyor bence çünkü kibariye özgün'dür...ferhat göçer gibi kes-kopyala-yapıştır şarkı söylemiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Bir başkasının hit yapan parçasını yeniden seslendirmek moda oldu son zamanlarda. Kibariye, Sezen Aksu parçalarından sonra Ferhat Göçer'inkilere de el attı anlaşılan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kibariyeyi pek sevmeyiz lorvader. ıyım ıyım ıyım ferhat göçer yastayım enstruman;

http://rapidshare.com/files/126391441/ferhat_goe_er_yastay__305_m.mp3.html

bunun gibi gidemem takvim bizim şarkımızı cennet eserlerin enstruman müziğide var.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    Kibariye arabsk fantazi alanında sayısı tükenmekte olan dişi damarcılardan birisi aslında bu parçalar onun ağzından daha güzel dinleniyor bu arada ferhat göçer ipnesine bende uyuzum..

eskilerden kim kaldı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek
    Kibariyenin sesini çok beğenirim . Ayrıca Kibariye dünyanın en kusursuz sesidir. Ben değil Japonyadaki bir ses laboratuvarında yapılan araştırmalar söylüyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    Bir başkasının hit yapan parçasını yeniden seslendirmek moda oldu son zamanlarda. Kibariye, Sezen Aksu parçalarından sonra Ferhat Göçer'inkilere de el attı anlaşılan.
    swool'um cover dediğimiz olgudur bu :) son albüm harbiden on numara ben sewdim bütün şarkıları ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deltaforce
    deltaforce's avatar
    Erkek

ikisinden de güzeli var

türkçe yarışmalarındaki kız çok güzel söylüyodu bi bunu da dinleyin karşılaştırın ferhat göçerle

[url]http://rapidshare.com/files/126921126/Yastayae_m-Havsa_Mula-Makedonya.mp3[\url]

Primum non nocere!!!
Toplam Hit: 2009 Toplam Mesaj: 10