Kıbrısta Okumak
-
Millet bulgaristanda amerikan üniverstesinin denkliği yokmuş yattı, rusçuğa gidecektim oda nottan olmadı.Tercihlerde kıbrısı kazandım oraya gidiyorum.İngilizce bilgisayar mühendisliği.
Konuştuğum kişiler eskişehirle kıyaslama eskişehir gibi olmaz dediler..(1-2 kişi kampüsten çıkma eğlenirsin dedi)
Hayırlısı...İŞlemler için koşturdum bide askerlik tecili geldi sağlık raporu vs..Sağlık raporu tnaıdık olmasa dün değil salı günü alacaktık.ORdan oraya koşturdum yok böyle birşey ya.
Kıprısı bilen, okumaya gidecek olan varsa magosaya gidicem.Ayrıca güzel yurtta dayıların yurdu var.Yeni yaptırdılar.Güzel yurda gidecek olanlara bi ayarlama çekebilirim.
Bilgisayar mühendisliği :)
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=kktc&folderid=70353 seadog bilgi vermisdi bi ara
-
şimdi bilgisayar mühendisliğinde ne öğretecekler :)
donanım falan mı?
lnuxu öğretecekler mi, c tabanlı dillerimi yoksa görsel olan delphi, c# tarzı net programcılığımı öğretecekler.
Amacım web üzerinde ilerlemek hayırlısı ilk sene hazırlığı bi verelim de..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------şimdi bilgisayar mühendisliğinde ne öğretecekler :)
donanım falan mı?
lnuxu öğretecekler mi, c tabanlı dillerimi yoksa görsel olan delphi, c# tarzı net programcılığımı öğretecekler.
Amacım web üzerinde ilerlemek hayırlısı ilk sene hazırlığı bi verelim de..
-----------------------------aklına gelen herşeyden kısa kısa ortaya karışık hesabı öğretecekler :D
-
:D tam bana göre abi.Her boka merak salıp hemen bırakan bir adama bi konuda deirn derin anlatmak sıkıcı olabilir..Alttaki linkte telefonla bulabildiğim kitaplarımı çektim.Bir çoğu 2.-3. kez okunmuş 4-5 tanesine daha başlanmamış.SAnıyorum ruh halimi açıkça anlatan bir video oldu auzhuaha
(ne var bu videoda demeyin yatağın üstüne kitapları attım onları çektim.Daha başkalarına okusun diye verdiğim nutuk, derin devlet gizli projeler, sadece aptallar 8 saat uyur diye kitaplarda var..)
http://www.dosyaupload.net/24021082008.rar