folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıbrısta Yasayan Muritler

Kıbrısta Yasayan Muritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

meraba arkadaslar kıbrısa yaz okulu ıcın geldım fakat kalacak bı yer ayarlayamadım 5 gundur benzınlıkte parkta sokakta yatıyorum berbat durumdayım benı 3-4 gunlugune mısafır edebılecek murıd varsa cok sevınırım arkadaslar magusa gırne farketmez benım okul lefkosede ama carem kalmadı  yardım edebılecek edemeyecek murıdlere sımdıden tesekkur ederım.

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dejnclea
    dejnclea's avatar
    Erkek

Ben kıbrıslıyım ama ailemle yaşıyorum, durumlar da biraz garip son 1.5 aydır ondan maalesef evde misafir edemeycem :S. Arkadaşların evi vardı ama onlar da taşındılar. Pansiyon tarzı birşeyler bakabilirsin sanırım. Surlariçinde işçilerin kaldıkları evler var. Gecelik konaklama v.b. fiyatları bilmiyorum. Okulun yurtları yok mu? Ya da yaz okuluna gelen başkaları falan yok mu onlarla bir istişare etsen. Gerçekten çok mahcubum misafir edemediğim için özür dilerim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

pm attım hocam bakarmısın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

bi el atın adama bitlenecek vallahi.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

anladım kardesım sorun degıl ben genede sansımı deneyım dedım bı yardım eden cıkar belkı genede cok tesekkur ederım ben ara ara gene onlıne olacam yardım edebılen cıkarsa cook tesekkur ederım mahvolmus durumdayım arkadaslar :(

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

vah kardeşim.öyle okulmu olur.malesef ben yurtdışındayım

Toplam Hit: 698 Toplam Mesaj: 6