Kıbrısta Yasayan Muritler
-
meraba arkadaslar kıbrısa yaz okulu ıcın geldım fakat kalacak bı yer ayarlayamadım 5 gundur benzınlıkte parkta sokakta yatıyorum berbat durumdayım benı 3-4 gunlugune mısafır edebılecek murıd varsa cok sevınırım arkadaslar magusa gırne farketmez benım okul lefkosede ama carem kalmadı yardım edebılecek edemeyecek murıdlere sımdıden tesekkur ederım.
-
Ben kıbrıslıyım ama ailemle yaşıyorum, durumlar da biraz garip son 1.5 aydır ondan maalesef evde misafir edemeycem :S. Arkadaşların evi vardı ama onlar da taşındılar. Pansiyon tarzı birşeyler bakabilirsin sanırım. Surlariçinde işçilerin kaldıkları evler var. Gecelik konaklama v.b. fiyatları bilmiyorum. Okulun yurtları yok mu? Ya da yaz okuluna gelen başkaları falan yok mu onlarla bir istişare etsen. Gerçekten çok mahcubum misafir edemediğim için özür dilerim.
-
pm attım hocam bakarmısın.
-
bi el atın adama bitlenecek vallahi.
-
anladım kardesım sorun degıl ben genede sansımı deneyım dedım bı yardım eden cıkar belkı genede cok tesekkur ederım ben ara ara gene onlıne olacam yardım edebılen cıkarsa cook tesekkur ederım mahvolmus durumdayım arkadaslar :(
-
vah kardeşim.öyle okulmu olur.malesef ben yurtdışındayım