folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıbrısta Yeni Pasaport Cıkartma Hakkında

Kıbrısta Yeni Pasaport Cıkartma Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

merhaba hocalar ben yenı pasaport cıkartacam eskısını tarıhı baya bı doldu ve hala ogrencıyım ama kıbrısta bılen varmı kıbrısta yenı cıkartsam kac gunde Tr de yenı cıkartsam kac gunde hallolur ıısım Tr de 1 gunde elınde dedıler ama bılen varmı yada kıbrısta okuyan ogrencıler burdan cıkarttınz mı

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konsolosluğu ara öğren hocam. azerbaycanda 5 günde çıkardılar benimkini. Yığılmaya göre değişir. İnternetten randevunu al, almadan önce ara yoğunluğu ören ve sor bu kadar basit.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

ya kıbrısta cok sorun oluy 40 gun falan dıyolar ya :S  onu ogrenmem lazım 40 gunse biterım ben gidip Tr den halletmem lazım :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dejnclea
    dejnclea's avatar
    Erkek

ILKER06 bunu yazdı:
    -----------------------------

ya kıbrısta cok sorun oluy 40 gun falan dıyolar ya :S  onu ogrenmem lazım 40 gunse biterım ben gidip Tr den halletmem lazım :S

-----------------------------

Gider bastırırsan, sıkboğaz edersen erken alırsın elçilikten. Öyle diye duydum. Ama sen bir ara sor araştır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

ya yarın bı gıdecm zaten de hani bilen cıksa bosuna gıtmem dırek tr ye gıderım pekı Tr de kac gunde cıkıyo ?? yenı pasaport

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

15 günde geliyor hocam. türkiye de ise 4 günde falan eğer bir yoğunluk yoksa. ben kaybettim lefkoşa da elçilikten çıkarttım 14 günde mi ne geldi. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

bende yarın gıdeyım o zaman hocam saolasın lefkose elcılıge ama benımkının suresı bıttı sanırım kayboldu .S bı sıkıntı olur mu bastan cıkacak 2 sene gectı cunku

Toplam Hit: 886 Toplam Mesaj: 7