Kies Programi(Samsung)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    abi nasil bi program yapmislar bilgisayari kasior telefonlan dogru duzgun baglanti kurana kadar canim cikti. rehberi yedekle diyorum yuzde2de kalior durduruldu dior varmi benim gibi sorun yasayan telefondan soguttu guncelleme yapacam bu guncellemeyle google market otomatik acilior ve telefon hizlanior bunun yuzunden yapamadim bide guncelleme sirasinda hata verirse o zaman hapi yuttuk hic guvenmiyorum :sss

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

dostum kies falan hiç uğraşma samsung itunes benzeri bişey yapmış onuda yapamamış dediğin gibi kasılır kasılır durursun.. yığın bellek olarak aç atacaklarını at yedekleme cart curt uzun iş.. eğer tlf la uğraşacaksan root programları zaten yedek alıor onunla hallet ek bi sd kartla

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    babybash22 bunu yazdı:
    -----------------------------

dostum kies falan hiç uğraşma samsung itunes benzeri bişey yapmış onuda yapamamış dediğin gibi kasılır kasılır durursun.. yığın bellek olarak aç atacaklarını at yedekleme cart curt uzun iş.. eğer tlf la uğratşacaksan root programları zaten yedek alıor onunla hallet ek bi sd kartla

esas niyetim guncelleme kardes root olayinda garanti sıkntya giriyor samsyng bu proyla resmen sicmis

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:
    abi nasil bi program yapmislar bilgisayari kasior telefonlan dogru duzgun baglanti kurana kadar canim cikti. rehberi yedekle diyorum yuzde2de kalior durduruldu dior varmi benim gibi sorun yasayan telefondan soguttu guncelleme yapacam bu guncellemeyle google market otomatik acilior ve telefon hizlanior bunun yuzunden yapamadim bide guncelleme sirasinda hata verirse o zaman hapi yuttuk hic guvenmiyorum :sss

hocam bırak sakın kullanma onu pc'de 4 gb ram 1 gb ekran kartı var acayip kasıyor..Telefonumdaki yazılımları güncelleştiriyodum hata verdi.Program 2'de 1'de hata veriyor.kullanmamanı öneririm.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pixel
    pixel's avatar
    Erkek
    hocam androidse cihaz wifi olan biyerden yapılmıyor mu fota yoksa samsunga yaklaşmayayım ben de

revolution-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    pixel bunu yazdı:
    hocam androidse cihaz wifi olan biyerden yapılmıyor mu fota yoksa samsunga yaklaşmayayım ben de
    ya hocam telde bise yok sorun kies te baglantiyi kuran programda simdi intten arastrdim benim gibi sorun yasayan insanalrda rehberi yedeklesem sorun yok guncellemeye bakacam sim karta yedekletim desem 250kisi siniri var benim eski sony w200 de bi tane dosya vardi telefonlarin kayitli oldugu onu aldim pcye attim kies te hemen formati tanidi yeni telefonuma attim. bu androidteki telefon numarlarinin kaydedildigi dosyayi bilen biri varmi onu yapsam yedek almaya gerek yok zaten. ama sd kartin icinde boyle bise gormedim telin kenddi hafizasinada giremiorum bi karisik bi is arastiriyorum bakalim

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Kies'i bende kullanıyorum hiç bir sorun yok. PC Stuid 'i kullan.

Toplam Hit: 1448 Toplam Mesaj: 7