folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kilitlenme-Takılma-Reset

Kilitlenme-Takılma-Reset

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    Yaw arkadaşlar bnm pc ye bişiler oldu.Bazen bi anda ekran donuo hiçbi hareket olmuo reset atmak zorunda kalıyorum.Bazen erkran çizgi çizgi olup donuo reset atmak zorunda kalıyorum bazen beni yormuyo kendi reset atıo.Bilgisayarın parçaları iyi değil ama önceden böle yapmıodu.Bi kere format attım acaba yazılım hatası falanmı war diye ama sorun çözülmedi bi fikrinizi alayım dedim.Bu kilitlenme takılma reset falan genelde her bilgisayarı açışımda başıma gelio bi gün tekmelicem walla kasayı...

NEDEN? (soru olarak)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ram yada Hard discin pert olmuş değiştircen

ben bi aygır sen bi taysın..Bırakın uLan ses yankılansın . fİqeR Ki Ase ME---------alayına FCUK OFFF------------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    ha bi de ram taktım belki yetmiyodur die 2 tane 256mb ram war.ama sorun dewam edo o zman HD mi:((

NEDEN? (soru olarak)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bak ram bozulmussa hiç takmıcaksın ziker pc ni  yani eski ramini cıkar calıstır su an makinanı.eger sorun hala devam ederse Hd diyorum .ama ilk ram ini cikar at bi :D.yeni ram kalsın sadece temiz olan

ben bi aygır sen bi taysın..Bırakın uLan ses yankılansın . fİqeR Ki Ase ME---------alayına FCUK OFFF------------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek
    ram hızlarının aynı olduğuna eminmisin biri 400 diğeri 333mhz ise yapar öyle sorun bide hdd eskiyse kesin ondandır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    tmm sölediklerinizi bi deneyeyim.

NEDEN? (soru olarak)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    Hacı anakartında sorun olabılır... Çunkı pc mı ılk aldıgım  yıllarda bende de aynı sorun vardı ve servıse goturdugumde anakartta sorun oldugnu ve deıstırılecegni söylemıslerdı.yınede bılemıcem...

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ekran kartı onboard mı?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

onboard monboard anlamam ati radeon x550 256 mb war işte anakart ecs marka.yeni taktırdıydım.taktırdıktan sonraki 3-4 ay bişi yoktu sonra oldu. bu arada PCnin öyküsünü de veriim.

Benim pc bi kere elektrik şoku aldı ve anakart ekran kartı işlemci cdrom ve tabiki power sup yandı.yerine ecs pt880pro-a P4 FSB 800 anakart, ati radeon x550... , cdrom lg, işlemci 3.06 celeron:S  aldım.nasılsa laptop alcam ve fazla masraf yapmıyım die öyle aman aman kaliteli parçalar almadım ama emektar pcimden de vazgeçemiyorum.neyse duygusallaşmayayım:)  geçen yaz çatır çatır çalışıodu.sonra nedense bahsettiğim problem oluştu.Bilgisayarcıya geri götürdüm garanti dalgası çalışsın diye.oldu dedi geri verdi yine aynı  sonra kendim uğraştım belki bişeyler olur diye ama nafile. ayrıca bu mesahı atarken ram'in birini de çıkardım tek 256mb ram war yeni olan.eskisiyle ram hızları da aynıydı ama yine de çıkarttım. 

NEDEN? (soru olarak)
Toplam Hit: 924 Toplam Mesaj: 9