Kilo Vermek İçin Fitness Mı Yüzme Mi Neden?
-
öncelikle herkese kolay gele
yaklaşık 7 sene kick box yaptım üniversites hazırlık cart curt derken 26 kilo aldım
yaş 20 boy 1.76 kilo 102
kilo vermeye karar verdim sizce fitness mı yüzme mi vucudu tekrar şekle sokar
ayrıca basenlerde ve kalçada aşırı kilo mevcud karı gibi olduk aq
hangisini önerirsiniz ? neden?
-
:D:D:D:D:D:D
yaş 20 çıkar 7 13 aldığın kilo 23 13 yaşındaki halin ile şimdikini mi kıyaslıyorsun..
büyümüşsün evlat hepsi bu.
Yok sıkıntı lı isen spor yapmışsın fitnessı ideal şekilde kullanırsan kilo verebilirisn ama ben yüzme derim.
Nedenmi?
-
patates bunu yazdı
:D:D:D:D:D:D
yaş 20 çıkar 7 13 aldığın kilo 23 13 yaşındaki halin ile şimdikini mi kıyaslıyorsun..
büyümüşsün evlat hepsi bu.
Yok sıkıntı lı isen spor yapmışsın fitnessı ideal şekilde kullanırsan kilo verebilirisn ama ben yüzme derim.
Nedenmi?
sporu bıraktıktan sonra aldığımı anlamışsındır büyük ihtimal
-
http://www.tahribat.com/Forum-Spor-Programim-1-Ayda-8-Kilo-161199/
http://www.tahribat.com/Forum-5-Ayda-30-Kilo-Nasil-Zayifladim-150318/
Bendede afdersiniz hayvan gibi göt vardı :D şuan beni kesen bütün kızların kıçından daha büyüktü.Yukardakileri yaptım.
Bob Harper'ın Ultimate Cardio Body var.Bunu netten bulup indir haftada 4 gün falan yap ben bi ara yazın yazlıkta yapmıştım.Süper zayıflatıyo ve sıkılaşıyorsun kesinlikle fitnese gitmek yerine bunu ındır ızle yap.Bulamazsan ben yüklerim senin için.
dyrnade tarafından 27/Kas/12 15:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Gardaş 20 yaşında 102 kilosun ne yiyorsun yemek olarak öğünlerde çeyrek öküz mü,
-
fitnes düzenli bir programla kısa sürede sonuç alırsın
yaşın genç yemeğide kademeli şeklide azaltınnmı tamamdır
-
yüzmek
yüzünce doğal bir güce sahip olursun, göğüs kafeslerin ve ciğerlerin genişler vucudun güzel görünür omuzlar falan manyak olur
ama fitnesta bıraktığın an vucudun eski haline dönmek için can atar.. buda moralini bozar durur. sigara gibi la bıraktıgın an evde duramıyon ulan zarar ediyoz diyorsun spor yapmama lazım diyorsun vucut eriyor diyorsun kendi kendine psikolojik rahatsızlıklar çıkıyor..
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Gardaş 20 yaşında 102 kilosun ne yiyorsun yemek olarak öğünlerde çeyrek öküz mü,
metabolizma hocam
basit termodinamik kanunlar yedigin harcadigindan fazla ise kilo alirsin
ogunlerde okuz yemeye gerek yok