folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kilo Vermek İsteyen Arkadaşlar İçin Ufak Tüyolar

Kilo Vermek İsteyen Arkadaşlar İçin Ufak Tüyolar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar.. günümüzün bir nevi hastalığı haline gelmiş aşırı kilo sorunu yaşayanımız eminim çoktur kendisi ince olsa dahi çevresinde bu sorunu yaşayan insanlar illaki vardır. ben kendimde denediğim ve başarılı olduğum ve cabuk sonuç aldıgım bir diyet ve spor ikilisinden bahsedeceğim.

yaşım 27 boyum 177 kilom 87 di.. sürekli futbol maçı yapmamıza rağmen kilo veremiyordum en önemlisi dikkatsiz ve sağlıksız besleniyordum. kiloma engel olamamaya başlamıştım bi yandan da ne bulsam yiyordum.

şimdi madde 1 cidden kilo vermek istiyomusun bu çok önemli bu görüntü seni rahatsız ediyormu iş yaparken sana engelmi özgüven yetersizliği yaratıyormu bunları bi düşün.bu soruların cevapları eminim bu sorunu yaşayanlar için evettir.

şimdi sırasıyla şöyle anlatayım

1- pazartesi diyetine başlamayın bu salı gününe kadar süren bi diyettir genelde kimse dayanamaz amann der ve yemeğe kaldığı yerden devam eder

2- inançlı kararlı olun düzenlli tartılın her tartıya cıktıgında aynı kiloyu görebilirsin bu yaklaşık 2 hafta böylede sürebilir ama emin ol sonuç alacaksın.

3-aslında ilk başlamam gereken bu olmalıydı kalori cetvelini ezberle genel olarak tükettiğin besinlerin değerlerini muhakkak öğren işte pilav makarna kola abur cubur ekmek bunları muhakkak bi çıktı al odana bi yere yapıştır sürekli göz önünde olsun

4- kalori cetvelini ezberledin sıra geldi o listedekileri az tüketmeye

çerez çikolata kola ekmek şeker un ve tahıl grubundan durabildiğin kadar uzak dur bunlar belki basit sözler gibi gelebilir ama bu besinlerde kalori çok yüksektir

bir çikolatada neredeyse bi öğünde alman gereken kadar kaloriyi alırsın düşün 2 tane yediğini ve normal yemekyediğini ekstradan 1000 kalori aldın her gün 1000 kalorilik diyet yap zaten haftada 1 kilo veriyorsun o zaman ne yapacagız çikolata ayda bir yemek şartıyla veya kola vs yiyecekleri ayda 1 tadımlık almak şartıyla tüketiyoruz

5- karnınız cok acıktı  insülin tavan yapmış  dayanamıyor bişey yiyeceksin git dişlerini fırçala üstüne 2 bardak su iç iştahın kesilecektir canın yemek bile istemeyecek

6- akşam 8den sonra su çay ve meyve ye başka hiçbişey yeme 8den sonra insan vücudu aynı dükkan gibidir kepenkleri indirir yediğin herşey depo olur vs... akşam yemegını unut

7- diyet yaparken sporda yapın yürüyüş koşu bisiklet ip atlama kardiyo her zaman en faydalısıdır gece yatagına yattın ekstra bir ortam hazırlamana gerek yok yattıgın yerde yarım mekık cek 4 setten 20 tekrar yap göbeğini 6 ayda düzleştirirsin

bu ve buna benzer şeyler aklına gelenlerde eklesin eminim bilgilenen olacaktır ben 3.5 ayda yaklaşık 14 kilo verdim ne hap ne yağ yakıcı gayet doğal yollardan sürekli spor yaparak ve düzenli diyetle.. gece açlıktan ölüyorum ama yemıyorum. göreceksiniz eğer başarılı ve kararlı olursanız zaten 2 ay sonra mide küçücük kalıyor ben şuan 1 tabaktan fazla yemek yiyemiyorum patlayacak gbii oluyorum eskiden 4 tabak yesem doymazdım o derece yemek yemeyi severdim ama yaş ilerledikçe bunlar sorun oluyor sağlıklı yaşam için herkes dişini sıksın boğazını tutsun bu kadar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

haci herseyin caresi birsekilde var. ama azip denen o illet olmadi mi olmuyor. "azim ve devamlilik" hersey burada işte.

tebrikler bu arada sanada.

Parlayan bizi paylar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

sağolasın tşkler. kesinlikle azim ve dayanacaksın zaten kilo aslında aşırı rahatlıktanda kaynaklanıyor aman banane diyip tükettiğimizde neler alıroyurz neler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Abi bu işin taktiği falan yok olay basit;

Boğazına sahip çıkıp yemeyeceksin, hareket edeceksin

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bunu uygulatcam sefaya iyide hoca her bünye aynı değil her bünyede aynı etki göstermez bu ama azim çok önemli ve spor ne yazıkki hayatımız çok yoğun spora ayıracak zaman yok :S

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

evet spora ayıracak zaman yok diye düşünüyoruz aslında ama bi 15 dakika ayırıp yattgın yerde mekık cek veya ne bileyim şınav çek her türlü vücut oturuyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bendede var 4 kilo fazla deneyecem ve denettircem :)

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

22 yaşındayım üni hazırlığa giderken bi anda 70 kilodan 88 kiloya çıktım ve sadece göbekte toplandı bunlar gören bira göbeği sanıyor. Son zamanlarda artık  bişi alamz oldum göbek mahvediyor herşeyi çünkü :S. Bi ara yeter dedim zayıflamak istiyoprum yattım mekik çekicem 1 dedim kalktım sonra 1 hafta boyunca karın kaslarım ağrıdı dedim benden geçmiş bidaha veremem bu kiloyu .S

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Kendini koşullandırmana gerek yok.. Bende sağlam kilo verdim. Ama diyet dediğin şey yasak elma olayı gibi değil bence. Zaten zor gelmeside öyle bakılması.

Hani bütün gün diyet yaparsın akşam bi çikolata filan görür yersin.. önemli olan o çikolatadan sonrada diyete devam edebilmek. Ertesi gün kalktığında bozulan bişey yok sadece 1 çikolatalık kalori zararın var, bu da demek oluyor ki 1 çikolata daha az kilo vericeksin ama vericeksin.Tabi hergün aynı şeyide yapmayın.

Ben hiç diyet bile yapıcam niyetiyle yaklaşmadan başlamıştım. İlk 1 ay yediklerimi düşürdüm, ekmeği azalttım geri kalan herşey aynıydı. Ama hiç tartıya çıkmadım, tartılmadım, umursamadım.Birileri çıkıp sen zayıfladınmı falan demeye başlamışlardı sonra hırs geldi biraz daha düşürdüm vitesi ama dediğim gibi aburcuburda yedim, güzel yemek olunca biraz fazlada kaçırdım falan böyle 1 ayı daha geçirdim.

Tek dikkat ettiğim, ekmek, hamurişi, fazla yağlı şeyler, tuz (tuzu zaten 0 a indirdim ve alıştım 2 senedir tuz kullanmıyorum ve hiç bi eksiklik yok tuz gereksiz bişi :), şeker... Patlamayı yaşadığım ay 3.aydı biber hapı aldım 2-3 hafta daha bi hırs geldi kahvaltı harici yemiyo gibi bişey oldum zaten mide buna müsait olmaya başlamıştı.  Biber hapının faydası varmı yokmu anlamadım ama baya bi kilo kaybettim o aralıkta. Zaten bitirememiştim kutuyuda unuttum gitti. Bu aydan sonrada eskisi gibi pek bişey yemiyodum yemek namına, ekmekte 0 a inmişti. Püf noktasıda acıktığında karnındaki zırıltıyı susturabilmen tabi gözün dönmüş bi şekilde kendini yemek yerkende bulabilirsin. Biraz irade meselesi. Veya buzdolabını açıp bi elma alıp yersin. Eti form un şekersiz bisküviside çok idealdir bu zırıltıyı dindirmek için. Altınbaşak falanda var veya mavi yeşil light hangisini severseniz biraz stok yapın eve.. Evden çıkarkende 1 tanesini montunuza falan koyabilirsiniz. Zaten 1-2 ay sonra o zırıltı komple kesiliyor... Püf noktası dediğim gibi bu olay hep doktorlar derdi sıksık yiyin ama az yiyin bu harbiden doğru yani insan ne kadar çok aç kalırsa o kadar daha gözü dönüyor.

Son olarak kahvaltıyı boş geçmeyin domuz gibi yiyin metabolizmanın en hızlı çalıştığı vakit olup kahvaltının önemini anlatmaya gerek yok temeli sağlam atınca daha iyi dayanırsınız..

Şuanki durumumda bu dediklerimi uygulayamıyorum tam olarak o ayrı bi mesele işimle alakalı bi durum var yinede dikkat ediyorum ama öyle işte..

dipnot: Bu yazıda yazan hiçbişey hayal ürünü değildir :)

Altan naptın oğlum :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek

herşey güzelde mekik çekerek göbek gitmez yanlış bir bilgi var ortada :D

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Malbey31
    Malbey31's avatar
    Erkek

hacı düzenli olarak spor yapıp yedigin içtigin şeylere dikkat edersen kilo verirsin  sabırlı olmak gerek

Gebermeden Gidecise..
Toplam Hit: 1888 Toplam Mesaj: 11