Kilodiyet.Org (Yeni Tasarım)
-
slm arkadaşlar daha oncede açmıştım bu konuyu ama o zaman css falan bilmiyodum garip bi tasarım yapmıştım şimdi biraz daha ugrastım ajaxlı yorum modulu falan yaptım siteyi içerik olarak deilde tasarım goruntu kullanışlılık falan olarak degerlinderirseniz daha mutlu olurum yorumlarınızı bekliyorum
Sitemizdeki dokumanlar internetteki diğer web sitelerinde toplanılmıştır çok az bi kısmı tarafımızdan yazılmış olup, aralarında en işe yarayanlarını seçilmeye çalışılmıştır.Bu site diyet vs içeriğinden çok web programlamayı öğrenmek ve pratik yapmak ve nternet reklamları hakkında fikir edinebilmek için hazırlanmıştır, ilginiz için tşkler. -
Link
-
-
-
-
Kusura bakma ama burda tasarım felan yok birader.
-
:)
-
hacım hevesini kırmıyım ama gayet sıradan basit bi site yani bi tasarım yonu yoktur.
-
çok sert renkler kullanmışsın menüler felan ykkarı alsaydın yazı sitilinide değiştirsen güzel birde logo çaksan arka alnada açılan bir renk
tamamdır :) evlenilmezde yüzüne bakılır :)
-
bi kaç kilo aldırmayı başarırsa notunu 10 vercem :D
-
arkadaşlar tşk eederim yorumlar için ben cok guzerl bişey yaptıgımızı dusunmustum .başkalarının yorumları farklıoluyo boyle işte banner hakkaten kotu olmuş bende fark ettim zatn onu yapmak için çok uğraşmamıştım olesine yaptımda sitenin genel tasarımını renklerini falanda kotu buldunuz ya o kotu oldu ben baya begenmiştim kargaya yavrusu kuzgun gelirmiş oyle bişey oldu heralde :D
hoca kilo aldırmaya deilde verdirme eyonelik daha ck o sitte