Kiloluk Pudra Lazım
-
Selam , Çok hızlı kilo alıp veren bünyem var şuan 95 kiloyumxD. Bacaklarımın arası , koltuk altlarım diz kısmında eklem yerimde izler çıktı deri yok gibi kolumu sallasam , 2 adım atsam ateş gibi oluyorum hemen terleme başlıyor. Mecburen 2 günde bir duş alıyoz . Duş aldıkdan sonra bebekler gibi heryerimi pudralıyom xD artık pudra yetiştiremiyoz ,toptan kiloluk alabiliceğim bildiğiniz biryer varmı yada nerelerden alabilirim.Birde Aralık da askeriz orda bu sorun daha büyürse tedavi yaparlarmı ?
-
Hoca Bunu Eczane Vb Yerlere Sorsaydın Daha İyi Olurdur Yavs.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
niye pudra kullaniyorsun
-----------------------------tahriş olmasın diye :)
-
Hoca 95 kilo çok fazla değil yaa bende 95 im ama boyun kısa heralde o derece pişik olduğuna göre yanlız konuyu genele değil iş güçe açsaydın bari :)
-
eczaneye sordum bilmiyorum dediler , pudra kullanmamım amacı terlemeyi önlüyor erken pişik olmuyorsun , boyumda 172 , kreyzi diye biri vardı eczaneciyi yokmu o ortalarda xD
-
Sudocrem - kullanmani tavsiye ederim...
"antiseptic healing cream" yazior ustunde, bende ufak versyonu var ama eczanalerde koca koca versyonlarinida gormustum sanirim.
-
Dayı onlar pahalı ya gelir doktora gittim verdiği ilaçlardan 3 posta kullandım bitirdim 2 kere tekrar aldırdım işe yaramadı.kiloyla almamım amacı ucuza getirmek xD , ufak tüplerde pudralar pahalıya geliyor en ucuzu 2 lira , ben 2 günde bir kullanıyorum dayanmıyor
-
dostum pudra kısırlık yapabiliyo bu kadar fazla kullanma bence
Toplam Hit: 2132 Toplam Mesaj: 8