Kim Bir Milyon Isterde Ki Pablo Neruda Siiri
-
Dun programda bir soruda bu sairin adi geciyodu kenan isikta onun bi siirini okudu izleyenler hangi siir oldugunu soyleyebilirmi bi turlu bulamadim yam bir ask siiriydi icinde olum filanda geciyodu
-
p.naruda nın aşkal ilgili bi bissürü şiiri var hocam. 1-2 metin ahtırlarsan daha kolay bulurz
-
dostum neruda şiiri olmadığını öğrendik sonunda. B şıkkı Yannis bilmemne diyodu yarışmacı ama o da değildi. ben de neruda demiştim ama yanıldım. şiiri ve kime ait olduğunu da hatırlamıyorum :|
-
sorulan şiir aragon a aitti ama kenan ışık p. neruda nın şiirini okumuştu, hatırlamıyorum ama :(
-
Eskiden yildiz.tv diye bir site vardı. Kanalların 1 haftalık yayınlarını log tutardı. Bu tarz bir site bulabilirsen daha kolay bulabilirsin aradığın şiiri.
-
sevgilim, ölürsem ben eğer ve sen ölmezsen
ya da ölürsen sen ve say ki ben ölmezsem
sürüp gitsin bu bizim derdimiz de, çünkü
hiçbir süre geçemez ömrümüzü... -
matr0x bunu yazdı:
-----------------------------Eskiden yildiz.tv diye bir site vardı. Kanalların 1 haftalık yayınlarını log tutardı. Bu tarz bir site bulabilirsen daha kolay bulabilirsin aradığın şiiri.
-----------------------------bu arada bahsi geçmişken yıldız tv ye ne oldu geçenlerde lazım olduydu baktım yalan olmuş bilen var mı ?