Kim Bu Emrah Eziği Ya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LCFR
    LCFR's avatar
    Erkek
    ya mıllet kusura bakmayın da bu emrah avatarlı vatandas kım ya cok merak ettım anten mı bu ya her konuda yorumu var oğlum ne bıcım avatar o gıcık ettın benı sen ya kıl oldum bu herıfe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    bilmiom :P

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    büyük ihtimalle axi :D  çünkü sürekli banlanan bi tek o vardı :D

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    emrah avatarlı vardır bayaa mürid heralde..hem bi müridin bi müride ezik demesi heç hoşuma gitmedi eshefle kınıyorum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    aynen o avatara bende kıl oluyorum, yine ne var olm, ne oldu, bu sefer kim die sorasım neyüm gelio :f

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    abi dediğiniz bilmiyom sa ne rahatsızlıpını gördünüz adam güldürüyo yani yazdıklarıyla resmi bi bütünledin mi gülüyosunuz çoğu zaman
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek

arkadaşım konuyu yeni gördün cvp veremediğim için k.bak benden tam olarak 15 yaş büyük saygım var

sana bişi demedim karışmadım konularda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum herkese

senin benle alıp veremediğin ne onu merak ettim yalnız bide şöle yazmışsın hakkımda'a.q emrah kılıklı yıne cıkmıssın yırtık dondan cıkar gıbı verdıgı cevaba bak FORMAT cok bılmıs o ınık kaslarına.....banlanacagın gunu beklıyorum'

ben banlanınca senin eline ne geçecek merak ettim ??

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    Lord-Nespace bunu yazdı:
    -----------------------------
    büyük ihtimalle axi :D  çünkü sürekli banlanan bi tek o vardı :D
    -----------------------------
    Süper yaklaşım koptum müridim :)))

anlamayana Davul Zurna Saz ...
Toplam Hit: 1349 Toplam Mesaj: 8