Kim Güzel Dövme Tasarımı Yapabilir?
-
Evet arkadaşlar aklımda bi dövme var fakat netteki tasarımları pek beğenmedim.
Link şu
https://www.google.com.tr/search?q=caduceus&client=opera&hs=0JV&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjy9OCjt-vMAhXLcRQKHXiqCPkQ_AUIBygB#tbm=isch&q=caduceus+tattoo&imgrc=_
Kadüse dövmesi. Bunun güzel bir tasarımını hayrına kim yapabilir? Bunu yaptıracam ama kafama yatmadı hiçbiri.
Şunu beğenmiştim tepesinde üçgensiz halini.
Ama dövmeyi yaptırcağım arkadaş bu güzel durmaz dedi yaptırmadım ben de. -
Hocam hayrina dovme tasarimi mi istenir omur boyu vucudunda tasiyacagin sey. Paran yoksa biriktirir sonra guzelce adamakilli birine cizdirir yaptirirsin sanki kaciyor mu :(
Edit. Onun disinda son cumlenden sunu anliyorum: dovmeyi yapacak olan dev amator bir arkadasin ve "ben bu golgeleri atmaya calisirken desenin icine ederim bunu yapmayalim" demis cok kibarca. Yapma lutfen :(( hastalaninca manava gitmiyoruz bir omur ustumuzde tasiyacagimiz sey icin de arkadasa gitmemek ucuza kacmamak lazim.
izzmarit tarafından 27/May/16 21:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Ya burda çok başarılı tasarımlar yapabilcek arkadaşlar var o yüzden konuyu açtım.
Arkadaşım aslında çizdi bunu kola kopyaladı tam yapmaya başlıcaktık ben çizimi beğenmedim o da kolun burasına güzel durmaz zaten deyince vazgeçtim.Kendisi yetenekli baya ya yaptığı bi sürü dövme var ama profesyönel de değil tabi.
-
The-ExTaCy bunu yazdı
Evet arkadaşlar aklımda bi dövme var fakat netteki tasarımları pek beğenmedim.
Link şu
https://www.google.com.tr/search?q=caduceus&client=opera&hs=0JV&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjy9OCjt-vMAhXLcRQKHXiqCPkQ_AUIBygB#tbm=isch&q=caduceus+tattoo&imgrc=_
Kadüse dövmesi. Bunun güzel bir tasarımını hayrına kim yapabilir? Bunu yaptıracam ama kafama yatmadı hiçbiri.
Şunu beğenmiştim tepesinde üçgensiz halini.
Ama dövmeyi yaptırcağım arkadaş bu güzel durmaz dedi yaptırmadım ben de.bunu gögsüne yaptır dostum :)) Süpermen gibi
-
Haci bu dovme kola yapilmaz en guzel vucudunun sol yanina yaptir orda cok şık durur yok illa koluma yaptiracagim diyorsan baska biseyler arastir.
-
modelini photoshop bilen birine yaptırabilirmiyiz acaba
-
up yok mu tasarım yapabilcek kimse
-
hocam yaptırma bunu sana butun samımıyetımle soyluyorum pisman olursun
iş yerındekı en yakın arkadasım dövme ustası butun gun dovme bakıyor bende ne var yok orendım sayesınde
bu dovme buyuk pısmanlık daha guzel bır model bul hatta kendın cız cızdır
-
The-ExTaCy bunu yazdı
Ya burda çok başarılı tasarımlar yapabilcek arkadaşlar var o yüzden konuyu açtım.
Arkadaşım aslında çizdi bunu kola kopyaladı tam yapmaya başlıcaktık ben çizimi beğenmedim o da kolun burasına güzel durmaz zaten deyince vazgeçtim.Kendisi yetenekli baya ya yaptığı bi sürü dövme var ama profesyönel de değil tabi.
Hmm o zamansa geometrik cizdirebilirsin belki bunu? Bence bu hali pek iyi degil ama geometrik guzel olur. Demek istedigim tarza ornekler:
izzmarit tarafından 29/May/16 11:42 tarihinde düzenlenmiştir