folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Kim Güzel Dövme Tasarımı Yapabilir?

Kim Güzel Dövme Tasarımı Yapabilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar aklımda bi dövme var fakat netteki tasarımları pek beğenmedim.

Link şu

https://www.google.com.tr/search?q=caduceus&client=opera&hs=0JV&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjy9OCjt-vMAhXLcRQKHXiqCPkQ_AUIBygB#tbm=isch&q=caduceus+tattoo&imgrc=_

Kadüse dövmesi.  Bunun güzel bir tasarımını hayrına kim yapabilir? Bunu yaptıracam ama kafama yatmadı hiçbiri.

Şunu beğenmiştim tepesinde üçgensiz halini.

Ama dövmeyi yaptırcağım arkadaş bu güzel durmaz dedi yaptırmadım ben de. 

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Hocam hayrina dovme tasarimi mi istenir omur boyu vucudunda tasiyacagin sey. Paran yoksa biriktirir sonra guzelce adamakilli birine cizdirir yaptirirsin sanki kaciyor mu :(

Edit. Onun disinda son cumlenden sunu anliyorum: dovmeyi yapacak olan dev amator bir arkadasin ve "ben bu golgeleri atmaya calisirken desenin icine ederim bunu yapmayalim" demis cok kibarca. Yapma lutfen :(( hastalaninca manava gitmiyoruz bir omur ustumuzde tasiyacagimiz sey icin de arkadasa gitmemek ucuza kacmamak lazim.

izzmarit tarafından 27/May/16 21:25 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Ya burda çok başarılı tasarımlar yapabilcek arkadaşlar var o yüzden konuyu açtım.

Arkadaşım aslında çizdi bunu kola kopyaladı tam yapmaya başlıcaktık ben çizimi beğenmedim o da kolun burasına güzel durmaz zaten deyince vazgeçtim.

Kendisi yetenekli baya ya yaptığı bi sürü dövme var ama profesyönel de değil tabi.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    The-ExTaCy bunu yazdı

Evet arkadaşlar aklımda bi dövme var fakat netteki tasarımları pek beğenmedim.

Link şu

https://www.google.com.tr/search?q=caduceus&client=opera&hs=0JV&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjy9OCjt-vMAhXLcRQKHXiqCPkQ_AUIBygB#tbm=isch&q=caduceus+tattoo&imgrc=_

Kadüse dövmesi.  Bunun güzel bir tasarımını hayrına kim yapabilir? Bunu yaptıracam ama kafama yatmadı hiçbiri.

Şunu beğenmiştim tepesinde üçgensiz halini.

Ama dövmeyi yaptırcağım arkadaş bu güzel durmaz dedi yaptırmadım ben de. 

bunu gögsüne yaptır dostum :)) Süpermen gibi

alektamovikmovik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Haci bu dovme kola yapilmaz en guzel vucudunun sol yanina yaptir orda cok şık durur yok illa koluma yaptiracagim diyorsan baska biseyler arastir. 

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

modelini photoshop bilen birine yaptırabilirmiyiz acaba

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

up yok mu tasarım yapabilcek kimse

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

hocam yaptırma bunu sana butun samımıyetımle soyluyorum pisman olursun

iş yerındekı en yakın arkadasım dövme ustası butun gun dovme bakıyor bende ne var yok orendım sayesınde

bu dovme buyuk pısmanlık daha guzel bır model bul hatta kendın cız cızdır 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    The-ExTaCy bunu yazdı

Ya burda çok başarılı tasarımlar yapabilcek arkadaşlar var o yüzden konuyu açtım.

Arkadaşım aslında çizdi bunu kola kopyaladı tam yapmaya başlıcaktık ben çizimi beğenmedim o da kolun burasına güzel durmaz zaten deyince vazgeçtim.

Kendisi yetenekli baya ya yaptığı bi sürü dövme var ama profesyönel de değil tabi.

Hmm o zamansa geometrik cizdirebilirsin belki bunu? Bence bu hali pek iyi degil ama geometrik guzel olur. Demek istedigim tarza ornekler:

https://www.google.com.tr/search?q=geometric+tattoos&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwihitya0v7MAhXFuhQKHV3qCEYQ_AUIBygB&biw=360&bih=559

izzmarit tarafından 29/May/16 11:42 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 2115 Toplam Mesaj: 9
dövme