Kimi Cin Çarpması Dedi Kimi Beyin Ölümü
-
http://www.youtube.com/watch?v=XE0-OjBFiGM
Bir maç sırasında değişik hareketler gösteren bir futbolcu... Kimi beyin ölümü diyor kimi ise cin çarpması ama video fake değil
-
kimi dedi ? kim her şeyi söyler bunun için sadece video var ama cin le filan alakası olduğunu sanmıyorum yada ölümle ole atlaya atlya ölende hiç görülmemiştir herlade dünya tarihi üzerinde töbe töbe...
-
öyle bişiy olabilir ama adamın yaptıkları çok saçma gelio
-
bardanbardan (9 hours ago) Marked as spamarkadaşlar boynun her iki tarafında kulağa bağlı olan bir vücut denge sıvısı vardır...adam oraya darbe yediği için dengesini kaybediyo...o sıvı sarsıldığında hepimiz saçmasapan hareketler yaparız..am allahtan ben henüz sarsılmadım:)kralgokhan (2 days ago)yaa arkadaşlar kimi cin yok diyor kimi boyun kırılması diyor kimi makara yapiyor gidin işinize yaww bu gerçektir oldu demeki can çekişmek kolay mı sandınız kuş beyinliler bu durum sahalarda ender görünsede ben inanırım bu azrahille can çekişmedir ve eğer müslümansa allah rahmet eylesin yakınlarına baş sağlığı dilerim boş koca karılar gibi dedikodu yapmayınızzsevda8999 (4 days ago)Cinler musallat olduklari kisiye aci cektirerek kendi aralarinda mertebe kazanirlar. Tabii musluman olmayanlari. Bu adam olmus ise cinler yapmis olamaz bence. Birde bu hareketle tetanoz olan bir hastanin hareketlerine de benziyor.
Bu Süper :DuAguven (1 week ago)olay adamın beli kilitlenmiş arkadaşın dediği gibi sinir sıkışması tamam cin die bişi var ama bu konuyla alakası yok.üstelik işleri yok dövecekler
cin : lan oğlum o gol kaçarmı ? gel ben seni bi dövim!
töbe töbe :)
Toplam Hit: 1586 Toplam Mesaj: 4