Kimler Sosyal Sorumluluk Projeleriyle Ugrasmakta?
-
Forumda her isten anlayan var merak ettim kimler sosyal sorumluluk projesi yapiyor ya da daha once yapmis, ne yapmislar ?
Yapanlar paylassin'hem kimlerin bu konulardan anliyor oldugunu gorurruz yardim gerektiginde ulasiriz hemde projelerinizle ufkumuz acilir.
Not;i illaki sizin olmasina gerek yok icinde buldugunuz bir projeyide bizimle paylasin
Ekleme, klavyemde turkce karakter yok kusura bakmayin
-
İsmini söyleyemeyeceğim ve istemeyerek girdiğim bir sosyal sorumluluk projesinde bu sene görev aldım. Ciddi anlamda gerekli birşey olsa isteyerek yapardım ama tam bir amelelikti. Sırf enstütü müdür zorladı diye girdim.
Konusu o kadar saçma ki söylemek söylemeye utanır insan. O kadar saçma. Umarım sizler insanlığa faydalı projelerde görevler alıyorsunuzdur.
-
Hocam Datça başta olmak üzere o bölgede engellilere yardım için kurulmuş Engelim Olmayın Derneği var. Yaklaşık 6 ay kadar önce Blogger üzerinden site açma konusunda yardım istemeleriyle tanıştım. Bende kendi begendikleri temayı kurup istedikleri linkleri ekliyorum. www.engelimolmayin.com şimdilik elimden bu kadarı geliyor. O bölgede olan müritler varsa destek olabilirler, çok güzel projeleri var.
-
DrKill bunu yazdı
İsmini söyleyemeyeceğim ve istemeyerek girdiğim bir sosyal sorumluluk projesinde bu sene görev aldım. Ciddi anlamda gerekli birşey olsa isteyerek yapardım ama tam bir amelelikti. Sırf enstütü müdür zorladı diye girdim.
Konusu o kadar saçma ki söylemek söylemeye utanır insan. O kadar saçma. Umarım sizler insanlığa faydalı projelerde görevler alıyorsunuzdur.
vibratör kazalarını önleme ve bilinçli vibratör kullanımını hakkında toplumu bilgilendirme ? : )
şaka bir yana o kadar çok maddi yardıma, bakıma, yiyeceğe, giyeceğe yakacağa, barınmaya, eğitime, yönlendirmeye psikoljik desteğe, rehabilitasyona muhtaç insan var ki...
çoğundan haberimiz dahi yok. o kadar onurlu gurulu insanlar var ki kimseye minnet etmemek için ihtiyacını dahi duyurmuyor veya istiyemiyor kimseden.
hepsinin vebali boynumuza.
tabi sadece insan olarak düşünmemek lazım sosyal sorumluğu, hayvanalar, bitkiler, ormanlar, doğal ortam, akarsular, nehirler, vadiler..
gözünü para bürümüş haramilerce, bilinçsi anadolu çomarlarınca talan ediliyor.
ayrıca her yıl binlerce insan gerek devlet kurumlarınca, gerek diğer özel kurumlar, işverenler şirketler vs. eliyle, hukuk nezdinde mağdur ediliyor,
kendilerine sahip çıkacak, destek vereceki seslerini dyuracak birilerini bekliyorlar..
her yer yangın yeri amk. öyle bok bi ülkeyiz ki neyi nereden nasıl düzeltmeye başlasak bilemiyorum.
cann tarafından 13/Eyl/15 19:01 tarihinde düzenlenmiştir -
bayanlar için internet sitesi üzerinde halen yapmakta olduğumuz bir çalışma var. tabi biter yayınlanırsa forumda paylaşırız
-
Benimde sonradan dahil olduğum ve aktif olarak projelerinde yer aldığım Dem Derneği var.Dem dernek nedir sorusuna cevap olarak:
Empati temelli günlük hayata entegre edilebilir sosyal sorumluluk projelerini ve sosyal girişimleri hayata geçirmek amacı ile kurulmuş tematik bir dernektir.
2014 - 2015 ve 2015 - 2016 yıllarının teması: '' İşitme Engelliler ile Empati ''dir.
Türkiye'de sayısı yaklaşık 3 milyon olduğu tahmin edilen işitme engellilerin toplumdaki varlıklarına kullandıkları dil ve Türk İşaret Dili'nin oluşturduğu kültür vasıtasıyla alternatif ve keyifli yollar ile farkındalık yaratmak için çalışmaktadır.Şuan için işitme engelliler ile ilgili yürütülen Aşkını Başka Dilde Anlat ve Proje Cezve isminde iki projemiz var.Bu projeler dışındada Köy Uçurtması adında ayrı bir projede ise
İzmir’in Kınık ilçesine bağlı Köseler Köyü okulunda bir çalışmamız var. Detaylı bilgi için ise www.demdernek.org adresine bakabilir,sosyal ağlardan takip edebilir yada bana Pm atarakta bilgi alabilirsiniz -
Guzel seyler cikiyor up olsun
kalkinma ajansina basvuranlariniz var mi?
-
up