Kimlik Bilgilerim Google"Da!?
-
merhaba . google ismimi, soyisim, doğum tarihi, doğum yeri bilgilerimi yayınlıyor. yayınlayan sitenin admini kaldırırsa bu bilgileri google yayınlamaya devam eder mi? ederse google nasıl siler bu bilgileri? çok fena kafam bozuluyo. bilen benide bilgilendirsin lütfen. teşekkürler.
-
bi link attır bakam neymiş anlıyalım önce bizden zarar gelmez biz dostuz
-
Iskorpicx olmasin bu :P tahribat onu miktikten sonra kimlik bilgilerini herseyini yayinlayinca gelipte en sonunda tahribata boyle konu acmak istemesin :P heuh saka yapiyorum tabi kardes senle alip veremedigim yok sadece aklima boyle yazinca isko geldi :D kendisi cok pis desifre olunca :D
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
merhaba . google ismimi, soyisim, doğum tarihi, doğum yeri bilgilerimi yayınlıyor. yayınlayan sitenin admini kaldırırsa bu bilgileri google yayınlamaya devam eder mi? ederse google nasıl siler bu bilgileri? çok fena kafam bozuluyo. bilen benide bilgilendirsin lütfen. teşekkürler.
-----------------------------kanka bana neden daha önce söylemedin kulaklarını cekecem ama :@ neyse yardımcı oluruz hep beraber.kredi kartımı cıkarsam ne senin adına :)
-
Site admini bilgileri silerse, google'daki index'te silinir.
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
Iskorpicx olmasin bu :P tahribat onu miktikten sonra kimlik bilgilerini herseyini yayinlayinca gelipte en sonunda tahribata boyle konu acmak istemesin :P heuh saka yapiyorum tabi kardes senle alip veremedigim yok sadece aklima boyle yazinca isko geldi :D kendisi cok pis desifre olunca :D
-----------------------------hehe:D yok hoca Allah korusun. Swool hocam teşekkürler sana da. admine mail attım kaldır şu bilgileri diye. 350 kişinin bilgilerini veriyo aq:)
-
Savcılığa bi dilekce.. siteyi kapattır :)