folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kimlik Bilgilerim Google"Da!?

Kimlik Bilgilerim Google"Da!?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    merhaba . google ismimi, soyisim, doğum tarihi, doğum yeri bilgilerimi yayınlıyor. yayınlayan sitenin admini kaldırırsa bu bilgileri google yayınlamaya devam eder mi? ederse google nasıl siler bu bilgileri? çok fena kafam bozuluyo. bilen benide bilgilendirsin lütfen. teşekkürler.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    bi link attır bakam neymiş anlıyalım önce bizden zarar gelmez biz dostuz

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek
    Iskorpicx olmasin bu :P tahribat onu miktikten sonra kimlik bilgilerini herseyini yayinlayinca  gelipte en sonunda tahribata boyle konu acmak istemesin :P heuh saka yapiyorum tabi kardes senle alip veremedigim yok sadece aklima boyle yazinca isko geldi :D kendisi cok pis desifre olunca :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

kartalkethuda bunu yazdı:
    -----------------------------
    merhaba . google ismimi, soyisim, doğum tarihi, doğum yeri bilgilerimi yayınlıyor. yayınlayan sitenin admini kaldırırsa bu bilgileri google yayınlamaya devam eder mi? ederse google nasıl siler bu bilgileri? çok fena kafam bozuluyo. bilen benide bilgilendirsin lütfen. teşekkürler.

kanka bana neden daha önce söylemedin kulaklarını cekecem ama :@ neyse  yardımcı oluruz hep beraber.kredi kartımı cıkarsam ne senin adına :)

Orman Mühendisi //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Site admini bilgileri silerse, google'daki index'te silinir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

SpArK bunu yazdı:
    Iskorpicx olmasin bu :P tahribat onu miktikten sonra kimlik bilgilerini herseyini yayinlayinca  gelipte en sonunda tahribata boyle konu acmak istemesin :P heuh saka yapiyorum tabi kardes senle alip veremedigim yok sadece aklima boyle yazinca isko geldi :D kendisi cok pis desifre olunca :D

hehe:D yok hoca Allah korusun. Swool hocam teşekkürler sana da. admine mail attım kaldır şu bilgileri diye. 350 kişinin bilgilerini veriyo aq:)

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Savcılığa bi dilekce.. siteyi kapattır :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1188 Toplam Mesaj: 7