Kimlik Kartı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

s.a hocalar

bu kimlik kartına başvurdum dün biyometrik foto çekinmiştim ama sakallıydı işlemleri onla yaptırdım vs bugün pişman oldum açıkcası fotoğrafı değiştirmek istiyorum.Şimdi biyometrik foto çekinsem pazartesi gitsem o fotoğrafı güncellerler mi ? yoksa kimlik geldikten sonra artık güncellemem gerekiyor ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Şansını dene . Ama memura kalmış o kalabalık ta ziklermi bilinmez .

Süre olarak bir sıkıntı yok . 2. ayın 10 unda başvurdum hala kimlik gelmedi . Hani kimlik basıldı falan gibi bi durum olmaz tahminen .

samaccc tarafından 05/May/17 16:37 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Şansını dene . Ama memura kalmış o kalabalık ta ziklermi bilinmez .

Süre olarak bir sıkıntı yok . 2. ayın 10 unda başvurdum hala kimlik gelmedi . Hani kimlik basıldı falan gibi bi durum olmaz tahminen .

yok hocam ufak yer hallerlerde benim sorma amacım acep yok sisteme bir kere işlendi fotorafınız falan tarzında cevap verirmi gibisinden sormak istedim. ? böyle birşey yok yani dimi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Valla sormak lazım .neden dersen devlet işi . Sisteme giriş yaptık deyip olmaz der . 

Çağrı merkezini arayıp sor istersen .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

Şubat 12de başvurdum geçen hafta geldi, siyah beyaz resim olunca tam eşgal olmuşum bende kimliği gören illa bi sorgular beni. bence bi şansını dene hocam onun sana gelmesi en az 2 ayı bulur ;)

imza.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    cankol bunu yazdı

Şubat 12de başvurdum geçen hafta geldi, siyah beyaz resim olunca tam eşgal olmuşum bende kimliği gören illa bi sorgular beni. bence bi şansını dene hocam onun sana gelmesi en az 2 ayı bulur ;)

aynen hocam tam bir eşgal benim tipte o yüzden bende pişman oldum :d neyse teşekkürler hocalar pazartesi bakalım inşallah 

Toplam Hit: 935 Toplam Mesaj: 6
yeni kimlik kartı parmakizi