folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kimsenin Yapmadığı Yada Yapıpta Geliştirmediği Bir KAMPANYA !



Kimsenin Yapmadığı Yada Yapıpta Geliştirmediği Bir KAMPANYA !

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mahpekar
    Mahpekar's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

    Merhaba arkadaşlar Uni 1. sınıfında okuyorum hocamızın verdiği ödev hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Sosyal Sorumluluk dersinde başarılı olmam için bireysel yada grup olarak yapmamız gereken çevreye insanlara yararlı olabilecek bir kampanya üretmek ve bunu faaliyete geçirmek. konuda herhangi bir kısıtlama yok.

    Örnek: İst.B.B Yapmş olduğu kagıt ve pet şişelerin ayrı toplanması, Bazı belediyelerin spor tesisleri açıp gençleri spora önem vermelerini sağlaması,Turkcellin baba beni okula gönder kampanyası vsvs.

    Geçen sene uni 1. sınıftakı ögrencilerin yapmış olduğu kampanya kimsesiz çocuklar yurdundan almış oldukları cocukların yüzüne maske yaparak onlarla ilgilendiklerini amaçlamakmış.

    Ders: Sosyal Sorumluluk

    Uni: İst Aydın

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mahpekar
    Mahpekar's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

     

    EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bence sigara tiryakilerini yada internet bağımlılarını toplayıp, onlara geniş açıklamalı bir seminer verebilirsiniz.
    ----------------------------

    Güzel düşünce ama bunları yapan Sağlık kuruluşları, Vakıflar, Dernekler vsvs. var.

    Hazır yapılmış olan bir kampanya üzerinden yola çıkmak geçersiz not almamızı sağlıyacak.

    Kitap dağıtma konusunda ise her okul belirli yıl içerisine yapıyor. Sbs'ye hazırlanan gençlere ders vermek uzun zaman alabilir. bu ortamı yaratmak onların sorumlulugunu almak buyuk iş diyebilirim.

    Deprem hakkında   PROF. DR. AHMET METE IŞIKARA gerekli açıklamaları uyarıları vs yapıyor.

     Elektrik Hakkındaki açıklamalarını ciddiye alacagım hocamızın ağzını aramak olacak ilk işim :)

    Eski konu: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=77051

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2005
    Erkek

    Sigara bırakma kampanyası adı altında bi komite kurulur ve sigara içen 500 kişi üye toplanır ve sözleşme imzalanır.

    500 kişiden ilk dayanamayıp sigara içene 499 kişi birer sağlam tokat atar

    ikinci dayanamayan kişiye 498 üçüncüye 497 kişi tokat atar bu böyle devam eder ancak 10 kişi sigaraya geri döner ve yediği tokatlar ibretlik tir ve diğerlerinin g*tü yemez sigara içmeye ve dayak korkusuna birde bakmışsın 300 küsür kişi sigarayı cidden bırakmış.


    TBT'ye Mescit istiyoruz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek

    ist aydin universitesi nerde? istanbuldaysa gidip sanayici ve balikciya konusursun, ozellikle balik isiyle ugrasanlara bilgi verip komitelere konunlar sokmaya calisa bilirsin ki baya gerekli birsey, balik avciliginda adam akilli kota dagitimi hic yapilmiyor. aydindaysan git ciftciyle konus, susuzlugun nedenlerinden bahset, ciftciyi gelecek icin fidan dikmeye yonlendir, bir komite kur para toplansin muhtarlara anlat durumu, ciftci bos kaldigi zaman gitsin agac diksin, yesillendirsin ortaligi.

    ayrica amerika ve avrupadaki ulkelerdeki sirketler genelde doga icin ne yaptiklarini bir rapor halinde cikartiyorlar bu raporlari okuyup turkiyedeki sirketleri buna benzer seyler yapmalarini talep edebilirsin.

    raporlar nasil bulunur dersen yardimci olabilirim.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007
    Erkek
    Sigarayla Savaşanlarla Savaşanlar Cemiyeti

    yıkılma sakın !
Toplam Hit: 1157 Toplam Mesaj: 5