Kimyager Abilerimize Bi Soru ? Sorumlu Müdürlük (Fırın,Pastane.Vb)
-
Merhaba arkadaşlar Ben Celal Bayar üniversitesi kimya fakültesini bitirdim...
Şimdi Sorumlu müdür olmak istiyorum Lütfen bildiklerinizi es geçmeyiniz ve sallama şeyler yazmayınız..
Konuyu zaten kirletmeyiniz bu konu forumda yok lütfen temiz kalsın bizden sonraki nesillerede.
Arkadaşlar ben sorumlu müdür olamak istiyorum ama hiç tezrübem olmadığından ayrıca yol gösterenimde yok o ayrı bi konu zaten ...
Bana yol gösterirmisiniz...
Mesela ben bi fırına gittim konuştum dedim ki sorumlu müdürünüz varmı ?
Dediki yok ne yapacam işte bundan sonrası sorunlu benim için
Büyük ihtimalle kimyagerler odasına kayıt olmalıyım değilmi ?
Sözleşeme olayı var ayrıca fırında ne yapacam ne yapmalıyım.
Hiç bilmeyen biri olarak sıfırdan anlatırmısınız izleyeceğim yolu ....
Hiç bir şey bilmediğimi farz edin...... Ne yapacam ben umarım sorumu anlamışsınızdır..
Sevgi ve saygılarımda takip ediyor olacağım konuyu...
-
Up up lütfen öncemli
-
Öyle iş aranmazki :S
-
sen bunu böyle yapacağını nerden duydun ya da biliyosun hocam?
daha önce sorumlu müdür olmuş kimseler böyle mi olmuşlar?
git deki bi fırına sorumlu müdürünüz var mı
yok derse eyvallah rahatsız ettim de
var derse
git sor dayı sen nasıl başladın burda işe ; müdürümüz yok dediklerinde ne dedin de tavladın bunları de ;)
sorumlu müdür ol sorunlu müdür olma :F
-
kimyagerler derneğine üye olmalısın izmir merkezli oradan bi oda no alacaksın sonra diploman dotokopisi ve aslı ile birlikte şirket sahibi yada yetkilisi ile gidip sorumlu yöneticilik için noterden sözleşme yapıp onaylatacaksın 4 takım götürüosun bi sende bi noterde bi subede bide firma merkezinde kalıyor üyelik aidta 35 yeni kayıt ise 5 tl...
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------
kimyagerler derneğine üye olmalısın izmir merkezli oradan bi oda no alacaksın sonra diploman dotokopisi ve aslı ile birlikte şirket sahibi yada yetkilisi ile gidip sorumlu yöneticilik için noterden sözleşme yapıp onaylatacaksın 4 takım götürüosun bi sende bi noterde bi subede bide firma merkezinde kalıyor üyelik aidta 35 yeni kayıt ise 5 tl...
-----------------------------YApacağım sözleşme yada diğer evraklar müdürlük yapacağım kişidemi olacak yoksa bendemi olacak ?
İşte bi takım şeyleri bilmediğimden soruyorum...
kimyagerler derneğine üye olurum onlar bi oda no verecekler ok ...
Bide belge verirler büyük ihtimalle sonra onlarla işim bitiyor değilmi ?
Aidat dedikleri şey yani 35 ytl olan her aymı veriliyor yoksa senelikmi yada bi keremi bi kere olsa aidat yazmazlar ama ...
Peki srcn sen yaptın mı hiç yoksa bilgin olduğundan mı yazıyorsun..
Biraz orda ne yapmam gerekiyo bilgi verebilirmisin bilgin varsa ...
Diğer arkadaşlar lütfen
----
Five star iş aramıyorum ben :) iş var sadece nasıl yapacağımı bilmiyorumm...
ok kardeşim ilgin varsa ben sana da anlatırım sonra