folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Kindle Paper White 3 Sorun,Yardım Ltfn

Kindle Paper White 3 Sorun,Yardım Ltfn

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sabah kindle kendini bir güncelledi falan ondan sonra makineyi bir açtım hiçbir kitap ana sayfada görünmüyor,kitaplar dokuments dosyasının içinde lakin ana sayfada yok dolayısıyla da kitapları açıp okuyamıyorum :) ama Kindle'ın kendi kitapları kullanım klavucu,sözlükler falan ana sayfada görünüyor...

bu sorun gerçekleşmeden önce Çin AliBaba'dan sipariş ettiğim 5 dolarlık kılıf gelmiş PTT apartmanın kapısının önüne atıp gitmiş sağolsun komşu getirdi...

kılıfı taktım,kindle kendini güncellemeye başladı,güncelledi sonra kindle'ı bilgisayara bağladım PC bilgisayar kindle'ı tanımadı Calibre'yi açtım Calibre'de tanımadı,sonra kindle'ı Laptop'a taktım Laptop'da ilk başta tanımadı bir daha denedim Laptop tanıdı sonra PC'ye taktım PC'de tanıdı Calibre'de tanıdı :)

sonra bir kitap daha yükledim bakalım ana sayfada görünecek mi diye o kitap da ana sayfada gözükmüyor

velhasıl kelam cihaza önceden yüklediğim,demin yüklediğim okuduğum kitaplar,kindle ana sayfada görünmüyor...bir sorun bundan daha karmaşık şekilde anlatılamazdı herhalde

yardım için teşekkür ederim,keşke güncellemeyi kapatsaymışım...iş açtı başıma  

Acaip derecede agresifim !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ufak bir ayarla sorunu hallettim :) bu başlıkta hemen öyle ortalığı velveleye verip bok varmış gibi başlık açmama hususunda bana ders oldu...teşekkürler

konu kilit !

Janitschar tarafından 26/Şub/16 14:22 tarihinde düzenlenmiştir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    Janitschar bunu yazdı

ufak bir ayarla sorunu hallettim :) bu başlıkta hemen öyle ortalığı velveleye verip bok varmış gibi başlık açmama hususunda bana ders oldu...teşekkürler

konu kilit !

nasıl düzelttiğini paylaş hocam belki ilerde birine lazım olur

Almanya Fatihi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Settings-Device Options-Personalize your Kindle sekmelerinden,Advanced Options'a tıklıyoruz...burada iki seçenek var 1.home screnn view 2.Next in Series 

bu iki seçeneğide OFF yapıyoruz

ana sayfada ALL-Downloaded diye kitapları gösteren seçenklerden DOWNLOADED seçeneğinin işaretli olduğuna dikkat ediyoruz,hepsi bu kadar

sağdaki diğer seçenekler de bende All İtems ve Recent bana göre en kullanışlı seçenekler bunlar...tabii bu sizin isteğinize kalmış :)

Toplam Hit: 1070 Toplam Mesaj: 4
e-kitap