"Kira Borcunun Ödenmesi" İhtarı Dilekçesi?
-
Google amcadan baktıklarımın alayı c/p dilekçeler, ve eski. Son aylara dayalı "kira borucunun ödenmesi" adına ihtar dilekçesi örneği lazımda? Elinde olan var ise sevinirim.
-
Kirayı Öde am*na korum bilgilerinize Arz ederim
gibi birşey yaz hocuu :)
avukat aracılığıyla gönder
-
noter onaylı yollarsan daha sağlam oluyor
az para istiyo noter ama
-
samaccc bunu yazdı
noter onaylı yollarsan daha sağlam oluyor
az para istiyo noter ama
Zaten noterden göndereceğim hocam.
-
Konuyu hoplatma sebebim, konu adına tekrar bilmeyenleri bilgilendirmedir;
Elinizde dilekçe ile gitmenize gerek yokmuş, dilekçeyi noter çalışanları hazırlıyor, siz sadece gereken bilgileri söylüyorsunuz.
Dilekçeyi verdim, noter ücreti olarak 64 TL ye patladı, ihtarname kiracının eline ulaştığı gün beni arayarak 90 km yolu tepip kirayı direk elden vermeye ayağıma geldi. :)
Daha önce telefonlarını açmayan adam ihtarnameyi görünce paşa paşa ödemeyi yaptı.
Hatta akabindeki diğer ayın ödemesini postaneye yatırmayarak gene elden vermeyi tercih etti.
Diyeceğim o ki, böyle durumlarda devletin kanun yollarını kullanmaktan çekinmeyin. Belki biraz tuzluya mal oluyor ama, kavga gürültü olmadan halledebiliyorsunuz.
Tabi her kiracı aynı olmayabilir.
Son olarak sadece 1 ihtarname ile bile kiracıyı hukuk yoluyla tek celsede çıkarma şansınızda var. Tabi ihtarnameye rağmen ödemeyi yapmazsa...
coLin tarafından 14/Oca/13 09:13 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam kaçıp giden kiracıdan alınmış senedi, kira sözleşmesi yaparken kefil olan kişiye zarar vermeden nası değerlendiririz. kefili bağlamayacak şekilde kaçak kiracıya bi yaptırım var mı?
-
MaviGozluDev bunu yazdı
hocam kaçıp giden kiracıdan alınmış senedi, kira sözleşmesi yaparken kefil olan kişiye zarar vermeden nası değerlendiririz. kefili bağlamayacak şekilde kaçak kiracıya bi yaptırım var mı?
Valla hocam böyle durum şükür başımıza gelmediği için konu adına yardımcı olamayacağım maalesef.
Geçmiş olsun.
-
coLin bunu yazdı
Konuyu hoplatma sebebim, konu adına tekrar bilmeyenleri bilgilendirmedir;
Elinizde dilekçe ile gitmenize gerek yokmuş, dilekçeyi noter çalışanları hazırlıyor, siz sadece gereken bilgileri söylüyorsunuz.
Dilekçeyi verdim, noter ücreti olarak 64 TL ye patladı, ihtarname kiracının eline ulaştığı gün beni arayarak 90 km yolu tepip kirayı direk elden vermeye ayağıma geldi. :)
Daha önce telefonlarını açmayan adam ihtarnameyi görünce paşa paşa ödemeyi yaptı.
Hatta akabindeki diğer ayın ödemesini postaneye yatırmayarak gene elden vermeyi tercih etti.
Diyeceğim o ki, böyle durumlarda devletin kanun yollarını kullanmaktan çekinmeyin. Belki biraz tuzluya mal oluyor ama, kavga gürültü olmadan halledebiliyorsunuz.
Tabi her kiracı aynı olmayabilir.
Son olarak sadece 1 ihtarname ile bile kiracıyı hukuk yoluyla tek celsede çıkarma şansınızda var. Tabi ihtarnameye rağmen ödemeyi yapmazsa...
3 sene önce tanıdığımın evine kiracı geldi 2 aylık parayı ödemiyordu. Sonra ihtar çekildi. Adam aradı tanıdığımı dedi "- bak xx bey hapisden yeni çıktım, işsizim, bu evden çıkarsam eğer gideceğim yer geldiğim yerdir. Orayada gitmek için bazı bahaneler sunmam lazım haberin olsun"
Tanıdığım bin tl verdi çıkardı adamı sonunda. Seninde dediğin gibi herkese işlemiyor.