folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kiralık Ev Arıyorum Tanıdığı Vs Olan

Kiralık Ev Arıyorum Tanıdığı Vs Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhabalar.

250-350 arası kiralık ev arıyorum.istanbul boğaz çevresindeki ulaşımı zor olmayan heryer olabilir.

tahmin ediceğiniz üzre bekar ve çalışan/öğrenci karışımı bişeyim.mahallenizde sokağınızda gözünüze çarpan ufak tefek ucuz mucuz bi kişinin yaşayabileceği bi yer varsa paylaşırsanız memnun olurum.

şimdiden teşekkürler ! 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dr_X
    Dr_X's avatar
    Erkek

BURAYA Baktın mı ?

Ainesi İŞTİR kişinin..LAFA bakılmaz !.....Çok laf YALANSIZ olmaz !.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

Dr_X bunu yazdı:
    -----------------------------

BURAYA Baktın mı ?

orayada bakıyorum elbette hocam. ordan buldugum not aldığım bikaç yerde var ama internete düşmemiş evlerde var sağda solda tanıdığı olan falan vardır bide genel olarak bekara vermeme olayı var (bekar evi yiyoya amnk) ondan konu açtım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:

Dr_X bunu yazdı:

BURAYA Baktın mı ?

orayada bakıyorum elbette hocam. ordan buldugum not aldığım bikaç yerde var ama internete düşmemiş evlerde var sağda solda tanıdığı olan falan vardır bide genel olarak bekara vermeme olayı var (bekar evi yiyoya amnk) ondan konu açtım

bekâr; eve karı atar, ev sahibinin kızına göz koyar, son ses müzik dinler, gece geç gelir, içki içer sarhoştur, işer sıçar. 

bunları düşündükleri için vermiyolardır. düşüncelerine biber gazı sıkayım. :D 

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:

lalada bunu yazdı:

Dr_X bunu yazdı:

BURAYA Baktın mı ?

bekâr; eve karı atar, ev sahibinin kızına göz koyar, son ses müzik dinler, gece geç gelir, içki içer sarhoştur, işer sıçar. 

bunları düşündükleri için vermiyolardır. düşüncelerine biber gazı sıkayım. :D 

kaç senedir bekar yaşıyorum eve karıda attım evde içtimde kavgada ettim ama bi allahın kulunu rahatsız etmedim.ama şuna çok kılım mesela bizim apartmanda herkes balkondan bişeyler silkeler ama biz silkeleyince olay olur bekarızya amnk.çıkarken apartmanı yaksammı

Toplam Hit: 652 Toplam Mesaj: 5