folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kiralık Karı(Avrat)

Kiralık Karı(Avrat)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Hindistanda Kiralık Eş

Birçok ailenin kız bebeklerini kürtaj yolu ile aldırması nedeniyle kadın-erkek oranın giderek dengesizleştiği Hindistanda yoksul erkekler, Guracat eşlerini başka erkeklere kirava veriyorlar!

Times of India gazetesinin haberine göre Gucarta'ta yaşayan tarım işçisi Atta Prajapati karısı Laksmi'yi zengin bir toprak aylık 8,000 rupiye (280 ytl ) ye kiraya veriyor.Laksmi'nin kendini kiralayan adama bakması, evin işlerinin yapması yanı sıra cinsel ihtiyaçlarınıda karşılaması bekleniyor.

Bir erkeğe 927 kadın düşüyor

Hindistan'da kızlar evlendiğindedamadın ailesine nakit para ve hediyelerden oluşan yüzlerce cehiz götürmesi gerektiği için kız çocukları aileye ''yük'' oluşturduğu düşünülüyor.Bu yüzden,bu yüzden kız bebeklere ülkede kürtaj uygulanması çok yaygın.Ancak bu uygulama ülkedeki kadın erkek dengesinin bozulmasına yol açıyor.

Bu haberi bu gün milliyet te okurken dikatimi çekti diye paylaşayım dedim.Ulan ne isnalar var be ;(

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ehu
Toplam Hit: 6323 Toplam Mesaj: 2