Kiralık Stüdyo Daire

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar tek başıma bir eve çıkmak istiyorum. Şuan 4 kişi kalıyoruz. Biraz kafa dinlemek istiyorum. Bu sebeple stüdyo daireye ihtiyacım var.

Çevrenizde bildiğiniz istanbul da, çok pahalı olmayan, ulaşıma yakın (otobüs, metro, tramvay | Her gün taksime gidip geleceğim), düzgün bir yer olması lazım. 1 ay vaktim var. ( Avrupa yakası ve tek araçla taksime gelebileceğim yerler öncelikli)

Kira ödenme sorunu olmaz. Gününden önce ödenir kirası. Referans var.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güncel !

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

sahibinden.com dan falanda bak usta, bu da sana up olsun

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

bu sutüdyo daire satılıkk oldumu kaç kuruş oluyor arkadaşlar ?

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

opusdei bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar tek başıma bir eve çıkmak istiyorum. Şuan 4 kişi kalıyoruz. Biraz kafa dinlemek istiyorum. Bu sebeple stüdyo daireye ihtiyacım var.

Çevrenizde bildiğiniz istanbul da, çok pahalı olmayan, ulaşıma yakın (otobüs, metro, tramvay | Her gün taksime gidip geleceğim), düzgün bir yer olması lazım. 1 ay vaktim var. ( Avrupa yakası ve tek araçla taksime gelebileceğim yerler öncelikli)

----istanbul da, çok pahalı olmayan, ulaşıma yakın (otobüs, metro, tramvay | Her gün taksime gidip geleceğim), düzgün bir yer----

bu şartlarda aranan daire zor görünüyor allah şimiden yardımcın olsun. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Jubei bunu yazdı:

opusdei bunu yazdı:

----istanbul da, çok pahalı olmayan, ulaşıma yakın (otobüs, metro, tramvay | Her gün taksime gidip geleceğim), düzgün bir yer----

bu şartlarda aranan daire zor görünüyor allah şimiden yardımcın olsun. 

Çok pahalıdan olmasın derken anlatmak istediğim şey şu: Dairenin hakkı 300 dür ama adam 500 1000 falan istiyordur. Bu pahalıdır. 

Toplam Hit: 948 Toplam Mesaj: 6