Kiralık Stüdyo Daire
-
Arkadaşlar tek başıma bir eve çıkmak istiyorum. Şuan 4 kişi kalıyoruz. Biraz kafa dinlemek istiyorum. Bu sebeple stüdyo daireye ihtiyacım var.
Çevrenizde bildiğiniz istanbul da, çok pahalı olmayan, ulaşıma yakın (otobüs, metro, tramvay | Her gün taksime gidip geleceğim), düzgün bir yer olması lazım. 1 ay vaktim var. ( Avrupa yakası ve tek araçla taksime gelebileceğim yerler öncelikli)
Kira ödenme sorunu olmaz. Gününden önce ödenir kirası. Referans var.
-
Güncel !
-
sahibinden.com dan falanda bak usta, bu da sana up olsun
-
bu sutüdyo daire satılıkk oldumu kaç kuruş oluyor arkadaşlar ?
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar tek başıma bir eve çıkmak istiyorum. Şuan 4 kişi kalıyoruz. Biraz kafa dinlemek istiyorum. Bu sebeple stüdyo daireye ihtiyacım var.
Çevrenizde bildiğiniz istanbul da, çok pahalı olmayan, ulaşıma yakın (otobüs, metro, tramvay | Her gün taksime gidip geleceğim), düzgün bir yer olması lazım. 1 ay vaktim var. ( Avrupa yakası ve tek araçla taksime gelebileceğim yerler öncelikli)
-----------------------------
----istanbul da, çok pahalı olmayan, ulaşıma yakın (otobüs, metro, tramvay | Her gün taksime gidip geleceğim), düzgün bir yer----
bu şartlarda aranan daire zor görünüyor allah şimiden yardımcın olsun. -
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar tek başıma bir eve çıkmak istiyorum. Şuan 4 kişi kalıyoruz. Biraz kafa dinlemek istiyorum. Bu sebeple stüdyo daireye ihtiyacım var.
-----------------------------
----istanbul da, çok pahalı olmayan, ulaşıma yakın (otobüs, metro, tramvay | Her gün taksime gidip geleceğim), düzgün bir yer----
bu şartlarda aranan daire zor görünüyor allah şimiden yardımcın olsun.
-----------------------------Çok pahalıdan olmasın derken anlatmak istediğim şey şu: Dairenin hakkı 300 dür ama adam 500 1000 falan istiyordur. Bu pahalıdır.