Kiralık Yazlık
-
s.a Arkadaşlar Cumartesi günü akşam gidicez pazar akşamı dönücez 1 gün sadece istanbulda denıze yakın yazlık aranıor Fazla param yok öğrencıyız :Dyardımcı olaracak varsa çok sevınırım
-
yokmu kımse
-
Sen yazlığın sahibi ol,bir öğrenci senden sadece 1 geceliğine yazlık kiralamak istiyor,verir misin?
Yazlıkta ot mu çekiceksin,karı mı atıcaksın,adam mı öldürüceksin,ne yapacağın belli değil,kim güvenipte verir,dayalı döşeli yazlığını 1 günlüğüne?
-
moruq ben zaten kendi evinizi verin demıorum boş boş konuşma günlük kiralık evler var kiralayan bilen vs vardır dıie açtım
-
Ebleh arkadaşım,genel olarak söyledim,öğrenciysen,1 geceliğine istiyorsan kimse yanaşmaz,buradakiler de yanaşmaz,kiralayan da yanaşmaz.
Ayvalıktan kiraladım ben,en az 3 gün şartı var,depozitosu var,dayalı döşeli ev veriyor adam sana..
-
ok konu silinsin ozanmn
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Ebleh arkadaşım,genel olarak söyledim,öğrenciysen,1 geceliğine istiyorsan kimse yanaşmaz,buradakiler de yanaşmaz,kiralayan da yanaşmaz.
Ayvalıktan kiraladım ben,en az 3 gün şartı var,depozitosu var,dayalı döşeli ev veriyor adam sana..
-----------------------------3 günlüğü ne kadara kiraladın?
-
İstanbulda denize yakın yerde bir evi aklı başında kimse öğrenciye bir günlüğüne vermez.İçinemi sıçıcan karımı atıcan kim bilir
-
parasıyla değilmi arkadaş adam içinde ne yaparsa yapar
-
farkındaysan adam satmıyor kiralıyor parasını verdi diye içinemi sıçması lazım git internet cafeye hesap açtır o pcyi kır dağıt parasıyla değilmi aynı muhabbet ;)
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------
farkındaysan adam satmıyor kiralıyor parasını verdi diye içinemi sıçması lazım git internet cafeye hesap açtır o pcyi kır dağıt parasıyla değilmi aynı muhabbet ;)
-----------------------------ewe karı atınca içine sıçmakmı oluo,adam yatar yatırır snra gider.adam evi yıkıcak değilya