folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Kiraya Verilen Evdeki Eşyalara Nasil Bir Zimmet Kagıdı Yapılır?

Kiraya Verilen Evdeki Eşyalara Nasil Bir Zimmet Kagıdı Yapılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir ev var beyler kiraya verilecek zimmet kagıdı yapılacak evın ıcındekı demir başlar ıcın bunun gecerlı olan ornegı varmı elınızde nasıl bırsey yapabılırız ? Ayrıca kapora alıncak bunun icin nasıl bır kagıt duzenlenmelı ? Konunun dısardan gorulmesını ıstemıyorum onun ıcın gızlı yapıyorum.
    Mod: konu gizlenmesi için geçerli bir sebep olması gerekir.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

5000liralık senet imzalat geç

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

5000liralık senet imzalat geç

hocam aradıgım o degil :) yukarda yazıyor aradıgım şey.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

bize ev sahibi, kira kontratının alt kısmında evin içindeki eşyaların yazılacağı beş on satırlık bölüme tek tek yazmıştı. 6 sandalye 1 masa, 1 bulaşık makinesi, 1 şu marka buz dolabı vs vs. tam olarak teslim edildi diye, zaten alırken de eksik varsa o tutanak yerine geçer. seneti de destekler. bin tl. lik de senet 500 de depozito almıştı :)

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı

bize ev sahibi, kira kontratının alt kısmında evin içindeki eşyaların yazılacağı beş on satırlık bölüme tek tek yazmıştı. 6 sandalye 1 masa, 1 bulaşık makinesi, 1 şu marka buz dolabı vs vs. tam olarak teslim edildi diye, zaten alırken de eksik varsa o tutanak yerine geçer. seneti de destekler. bin tl. lik de senet 500 de depozito almıştı :)

Aynı şekilde bizde de emlakçı sözleşmenin altına yazmıştı tek tek, evdeki çiçeğe kadar. 

Ama senet falan imzalamadık.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

peki kapora aldıgı zaman nereye yazılcak sozlesmeye yazılsa olurmu ? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

kırtasiyelerde kira sözleşmesi satıyolar ordan al herşey orda yazıyo.ayriyeten bişi yapmana gerek yok sanırım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

arkadaşların da dediği gibi sözleşmenin altına yazılmıştı demirbaşlar. kapora da aynı şekilde yazılabilir veya ayrı bir makbuz kestirebilirsin emlakçıya.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 1222 Toplam Mesaj: 8