folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kirikkale Adliyesinde Tanidiği Olan Var Mi?

Kirikkale Adliyesinde Tanidiği Olan Var Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

* Klavyemin "I" harfini elektrikli süpürge aldi, daha çikarip takamadim bu yüzden "i" kullanmak zorunda kaliyorum :S

Şimdi ben, kirikkale adliyesine infaz koruma memuru alimi için müracat etmiştim. sonuçlar tahminimce bugün yarin açiklanicak. kirikkale adliyesinin web sitesi yapim aşamasindaymiş, başvuru sonucumu nasil öğrenebileceğimi bilemiyorum. 79 küsür kppss puani ile müracat etmiştim. kirikkale adliyesinin telefonu da olur, orda çalişan tanidiği olan da olur(pm ile iletişime gecebiliriz) daha da olmazsa telefonla arayip sorarim. Adliyenin telefonuda işimi görür.. teşekkürler, hayirli ramazanlar..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

ADLIYELERIN TELEFON ve ATGV FAKS NUMARALARI

ADLIYESI İLİ
    KOD
    FAKS
    ADLIYE SANTRAL

KIRIKKALEKırıkkale318224 20 90224 26 74

http://www.hukuki.net/adliyeler.asp#K

**umarım işini görür..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek
    UmutxTR bunu yazdı:
    -----------------------------

* Klavyemin "I" harfini elektrikli süpürge aldi, daha çikarip takamadim bu yüzden "i" kullanmak zorunda kaliyorum :S

Şimdi ben, kirikkale adliyesine infaz koruma memuru alimi için müracat etmiştim. sonuçlar tahminimce bugün yarin açiklanicak. kirikkale adliyesinin web sitesi yapim aşamasindaymiş, başvuru sonucumu nasil öğrenebileceğimi bilemiyorum. 79 küsür kppss puani ile müracat etmiştim. kirikkale adliyesinin telefonu da olur, orda çalişan tanidiği olan da olur(pm ile iletişime gecebiliriz) daha da olmazsa telefonla arayip sorarim. Adliyenin telefonuda işimi görür.. teşekkürler, hayirli ramazanlar..

ne tesadüf bende klavyenin tuşlarının arasını temizlerken I harfini kaybettim onun yerine çok kullamadğn başka tuş taktm

SEMPER PARATUS
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    darkwood bunu yazdı:
    UmutxTR bunu yazdı:

ne tesadüf bende klavyenin tuşlarının arasını temizlerken I harfini kaybettim onun yerine çok kullamadğn başka tuş taktm

bence bu bir suikast :D yabancılar tarafından dilimize yapılan suikastlerden biri :P :D
    açlık başıma vurdu idare edin :D

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Bu arada siralamaya girememişim sayin müridler :s 82 küsür de kalmiş son adam. benimki 79 du.. napalim sağlik olsun. aç değiliz açikta değiliz.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
Toplam Hit: 850 Toplam Mesaj: 5